Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Nakrúcala horúce scény so sexy hercom a stalo sa jej toto! Ako sa jej kolega zachoval?
Zdielať na

Nakrúcala horúce scény so sexy hercom a stalo sa jej toto! Ako sa jej kolega zachoval?

Zdroj: betches.com

Čo by ste na jeho mieste urobili vy?

Sexuálne scény majú niektorí herci a herečky radi, nakoľko sú často vyústením chémie, ktorú medzi sebou pri nakrúcaní majú. Iní to zas berú ako povinnú jazdu. 

Počas nakrúcania filmu Hit Man sa Glen Powell s hereckou kolegyňou Adriou Arjonou presvedčili na vlastnej koži, aké to je točiť horúce scény v nie úplne ideálnych podmienkach. V rozhovore s Drew Barrymore Adria priznala, čo sa stalo prekážkou pri nakrúcaní jej sexy scén s Glenom. "Toto vystihne Glena veľmi dobre. Mala som celé telo podráždené a vyrážky a Glen bol z toho vydesený a vyvedený z miery viac, ako ja. Pýtal sa ma, čo chcem a či má zavolať zdravotníčku. Navrhol mi odložiť nakrúcanie scény, bolo to od neho veľmi milé," povedala. "Potom som mu však povedala, nech sa pozrie na seba do zrkadla. Mal to tiež po celom tele, ale sústredil sa len na mňa," pokračovala Adria. Glen sa teda zachoval ako skutočný gentleman.  

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Glen Powell (@glenpowell)

Napriek týmto podmienkam, Adria a Glen v scéne pokračovali. "Povedali sme si, že si na to dáme make-up a išli sme do toho. Všetky naše sexuálne scény sme urobili v tomto stave, čo nebolo vôbec sexy, pretože hneď, ako sa scéna skončila, išli sme od seba čo najďalej," spomína Adria. Spomínaný film Hit Man prichádza na streamovaciu službu Netflix už tento týždeň. 

Najčítanejšie