Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Známy spevák po rozchode poškuľuje po staršej herečke: V Cannes to medzi nimi iskrilo!
Zdielať na

Známy spevák po rozchode poškuľuje po staršej herečke: V Cannes to medzi nimi iskrilo!

Zdroj: Page Six

Joe Jonas je pripravený hľadať si lásku.

Demi Moore navštívila Cannes, kde sa zúčastnila na filmovej premiére a odmoderovala udalosť s názvom amfAR Gala. Počas jej pobytu vo Francúzsku však vznikla fáma, že to medzi ňou a spevákom Joeom Jonasom iskrilo. Podľa portálu Page Six si Joe a Demi užívali slnečné lúče  na pobreží počas obeda v Hoteli du Cap-Eden-Roc. Napriek tomu, že mali obaja okuliare, ľuďom v reštaurácii neušlo, že spolu flirtovali.

"Demi a Joe sa spriatelili. Majú spoločných známych a úplne si sadli," povedal zdroj. Ďalší zdroj však k priateľstvu dodal, že ich vzťah začína byť romantický. 34-ročný spevák sa v septembri 2023 rozviedol s herečkou Sophie Turner. Po rozvode bol spájaný s herečkou Stormi Bree. Po piatich mesiacoch, len prednedávnom, pár vzťah ukončil. Ľudia blízki Joeovi tiež hovoria, že sa spevák sústreďuje na svoj sólový album, ale môže sa stať, že mu niekto špeciálny padne do oka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa J O E J O N A S (@joejonas)

"Jeho ľúbostný život je momentálne v úzadí. Ak však príde správna osoba, určite si pre ňu urobí čas," povedal zdroj pre Us Weekly. Demi, ktorá má 61 rokov, si svoj súkromný život stráži a to najmä od rozvodu s Ashtonom Kutcherom v roku 2011. 

Page Six

Joe sa s Demi stretol na spomínanej akcii amfAR Gala, kde vystupoval so svojím bratom Nickom. Joe by sa mal momentálne nachádzať v Montenegru, zatiaľ čo Demi naposledy videli vo Viedni, na bále organizovanom spoločnosťou Cartier. 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Demi Moore (@demimoore)

Najčítanejšie