Jasno
23°
Bratislava
Adriána
26.6.2024
Ako by ste reagovali, ak by si film v kine pozrel spolu s vami váš obľúbený herec? Týmto ľuďom sa to splnilo!
Zdielať na

Ako by ste reagovali, ak by si film v kine pozrel spolu s vami váš obľúbený herec? Týmto ľuďom sa to splnilo!

Zdroj: IG/ willsmith

Známy herec jednoznačne vie, ako prekvapiť fanúšikov.

Oscarový herec Will Smith si bol v kine pozrieť jeho nový film Bad Boys: Na život a na smrť. Na to by nebolo nič čudné, keby sa nezúčastnil na verejnom premietaní. Film si tak pozrel spoločne so svojimi fanúšikmi a fanúšičkami, ktorí si po premietaní so známym hercom robili fotky a videá. 

Will Smith video z tejto udalosti zdieľal aj na svojom Instagrame. Za posledné roky robil tento rituál pri každom svojom filme. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith)

"Nachádzame sa v Baldwin Hills a ideme do kina. Je to rituál, ktorý mám, keď mám v kinách nový film. V piatok, sobotu a väčšinou v nedeľu zvyknem chodiť do kina," povedal vo videu. Will mal v kine respirátor a užil si film spoločne s divákmi. Popri tom, ako ľudia vychádzali z kina im hovoril, že je rád, že si film užili a v tom prišiel ten moment prekvapenia pre jeho fanúšikov. Tí sa okolo neho združili hneď, ako zistili, že sa nachádza v kine.

Franšíza Bad Boys odštartovala takmer 30 rokov dozadu filmom Michaela Baya, ktorý urobil z Willa Smitha filmovú hviezdu. Film za prvý týždeň celosvetovo zarobil viac, než 104 miliónov dolárov, čo znamená, že celá franšíza momentálne presiahla jednu miliardu v tržbách.  Snímka Bad Boys: Na život a na smrť cez víkend pritiahla do kín vyše 13 tisíc Slovákov, a film sa tak môže pochváliť najpočetnejším publikom počas štartovacieho víkendu za posledné tri mesiace - od Kung Fu Pandy 4.  

Najčítanejšie