Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Kedy to konečne ohlásia? Jennifer Lopez to s Affleckom nevydržala a toto je dôvod!
Zdielať na

Kedy to konečne ohlásia? Jennifer Lopez to s Affleckom nevydržala a toto je dôvod!

Zdroj: vanityfair.com

Hoci pár nič nepotvrdil zdá sa, že ich blízki nemajú problém o rozvode otvorene hovoriť.

Jennifer Lopez údajne rezignovala na záchranu svojho manželstva s hercom Benom Affleckom. Informuje o tom portál DailyMail. Podľa ich zdroja Jennifer došla trpezlivosť a už nevidí možnosť v tomto vzťahu pokračovať. "Jennifer má toho dosť, naozaj sa snažila, ale už nemôže nič viac urobiť. Nezlepšuje sa to, je to horšie" tvrdí zdroj. 

Dôvodom na rozvod má byť podľa zdroja fakt, že Ben bol neustále uhundraný a negatívne nastavený. Jennifer sa chce momentálne venovať svojim dvojičkám Maxovi a Emme a v roku 2025 plánuje veľké veci ohľadom svojej kariéry. Jednou z týchto vecí je turné This Is Me...Live Tour, ktoré pre tento rok nadobro zrušila, nakoľko predaj lístkov nešiel podľa jej predstáv. "Teší sa na turné na budúci rok, keď bude jej súkromný život pokojnejší a bude sa môcť viac sústrediť na svojich fanúšikov a vyťažiť z toho čo najviac," dodal zdroj. 

Jennifer je momentálne v šoku z toho, ako sa o jej živote píše v médiách. "Ak by ľudia videli, čím si prechádza, boli by k nej miernejší," upozorňuje zdroj. Napriek všetkému Jenniferini kamaráti, ktorí sa rozhodli hovoriť s médiami, na Bena nemôžu povedať nič zlé, okrem toho, že s ním veľa zábavy nezažili. Hovoria najmä o tom, že je perfektným otcom, čo určite potvrdzuje aj Jennifer, ktorá mu zablahoželalala ku Dňu otcov. 

Instagram - @jlo

​Ben strávil Deň otcov so svojou exmanželkou Jennifer Garner a ich deťmi. Myslíte si, že sa špekulácie o rozvode potvrdia? 

Najčítanejšie