Zatiahnuté
14°
Bratislava
Václav
28.9.2024
Spomínate si na to, ako vyzerali za mlada? Ikonický herecký pár sa chce spolu opäť objaviť na striebornom plátne!
Zdielať na

Spomínate si na to, ako vyzerali za mlada? Ikonický herecký pár sa chce spolu opäť objaviť na striebornom plátne!

Zdroj: fosters.com

V deväťdesiatych rokoch si získali mnoho fanúšikov.

Len máloktoré herecké páry majú spolu toľko chémie ako Keanu Reeves a Sandra Bullock. Ich priam až magnetické spojenie začalo v napínavom filme Nebezpečná rýchlosť z roku 1994. Teraz sa šepká o novej spolupráci tejto dvojice. 

Nebezpečná rýchlosť si získala fanúšikov vďaka dynamickému deju a skvelej chémii medzi Keanu a Sandrou. Ich postavy Jack Traven a Annie Porter tak získlali blockbusterový úspech a film zarobil viac než 350 miliónov dolárov. 

V nedávnom rozhovore sa herec vyjadril, že verí v to, že si so Sandrou ešte zahrá. "Naozaj sme to spolu odpálili," spomínal na staré časy. Na tie spomína pozitívne aj Sandra. "Predtým, než umriem, predtým, než opustím túto planétu, musím s Keanu ešte niečo vytvoriť pred kamerou," hovorí o možnej spolupráci. Pred pár rokmi Keanu dokonca priznal, že chémia medzi ním a Sandrou bola skutočná. "Bola tam príťažlivosť. Postavy medzi sebou mali príťažlivost. Myslím si, že Jack a Annie sú rozliční, než Sandra a Keanu, ale myslím si, že sme to spolu hrali dobre a bola to zábava," povedal. Sandra v rozhovoroch tiež spomínala, že s Keanu si rozumeli a vždy boli na jednej vlne. 

Pinterest

Chceli by ste túto dvojicu vidieť radšej v romantickom alebo akčnom filme? 

Najčítanejšie