Jasno
19°
Bratislava
Marianna
7.9.2024
Shrek sa oficiálne vracia: Takto tvorcovia prekvapia skutočných fanúšikov!
Zdielať na

Shrek sa oficiálne vracia: Takto tvorcovia prekvapia skutočných fanúšikov!

Fenomenálna rozprávka bude mať pokračovanie!

Štúdio DreamWorks ohlásilo piate pokračovanie rozprávky Shrek. Do kín by sa malo dostať 1. júla 2026. Mike Myers opäť prepožičia hlas zlobrovi, zatiaľ čo Cameron Diaz narozpráva v origináli Fionu a Eddie Murphy opäť prepožičia hlas Oslíkovi. Táto správa určite poteší fanúšikov pôvodných filmov. 

Film bude režírovať Walt Dohrn, ktorý predtým režíroval všetky tri filmy Trolov. Filmár však je so svetom Shreka oboznámený. Pracoval na príbehu ako scenárista pri druhej a tretej časti. Vo štvrtej časti mal na starosti celý príbeh a dokonca prepožičal aj svoj hlas zloduchovi Martinkovi Klingáčovi. 

medium.com

Posledný film Shreka sme videli v roku 2010, no v roku 2011 a 2022 vyšli dva spin-off filmy o Kocúrovi v čižmách. Film Shrek 5 bude zároveň prvým filmom po 14 rokoch, v ktorom bude hrať Mike Myers hlavnú úlohu. Zároveň je to aj jeden z prvých filmov Cameron Diaz po tom, ako v roku 2014 povedala, že odchádza do hereckého dôchodku. Eddie Murphy tiež potvrdil, že sa chystá aj film o obľúbenej postave Oslíkovi. Tešíte sa na pokračovanie Shreka? 

Najčítanejšie