Skoro jasno
17°
Bratislava
Konštantín
19.9.2024
Selena Gomez odhalila krutú pravdu: Nemôže vynosiť dieťa
Zdielať na

Selena Gomez odhalila krutú pravdu: Nemôže vynosiť dieťa

Zdroj: instagram/selenagomez.com

Mladá herečka a speváčka otvorene rozpráva o problémoch, ktoré netrápia len ju.

Selena Gomez priznala, že pre trvajúce zdravotné problémy nemôže vynosiť dieťa. Tehotenstvo by totiž mohlo ohroziť plod aj ju. V rozhovore pre Vanity Fair však povedala, že do veku 35 rokov by si rada založila vlastnú rodinu. 

"Nikdy som to nepovedala verejne, no nemôžem vynosiť vlastné deti. Mám veľa zdravotných problémov, ktoré by mohli ohroziť môj život aj život bábätka. Je to niečo, nad čím som musela istú dobu žialiť," povedala 32-ročná Selena, ktorá o svojich zdravotných problémoch hovorí už od roku 2015, kedy jej diagnostikovali lupus, autoimunitnú chorobu, ktorá napadá aj orgány. O rok neskôr jej diagnostikovali aj úzkosť a depresiu, čo môže súvisieť s liekmi, ktoré na lupus berie. 

V roku 2017 Selene transplantovali obličku a v roku 2020 jej bola diagnostikovaná bipolárna porucha. O dva roky neskôr v rozhovore pre Rolling Stone načrtla, že lieky, ktoré berie jej môžu znemožniť bezpečné tehotenstvo. Selena tiež rozprávala o tom, že je otvorená dieťa si adoptovať, z časti aj preto, že jej vlastná mama bola kedysi adoptovaná. "Pravdepodobne by som tu nebola. Neviem si predstaviť, aký by bola jej život, ak by nebola adoptovaná. Ona a aj ja sme veľmi vďačné za to, ako sa jej život obrátil," povedala.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Selena Gomez (@selenagomez)

Selena pre Vanity Fair povedala, že je otvorená aj možnosti náhradnej matky. "Nie je to cesta, ktorú som si predstavovala. Myslela som si, že dieťa budem mať tak, ako všetci ostatní. Ale už som sa s tým zmierila. Našla som požehnanie v tom, že existuje veľa úžasných ľudí, ktorí sú ochotní podstúpiť náhradné tehotenstvo alebo adopciu, čo sú pre mňa obe obrovské možnosti. Som za to veľmi vďačná a som vďačná za tieto možnosti aj za ľudí, ktorí chcú byť matkami. Som jedna z nich. Teším sa na túto cestu, ale bude to vyzerať trochu inak. Na konci dňa mi na tom nezáleží. To dieťa bude moje," dodala. 

Najčítanejšie