Skoro jasno
16°
Bratislava
Ľuboslav, Ľuboslava
20.9.2024
Ona a tučná? Známa herečka priznala, aké je to čítať nepríjemné komentáre na internete!
Zdielať na

Ona a tučná? Známa herečka priznala, aké je to čítať nepríjemné komentáre na internete!

Zdroj: papermag.com

Ide o jednu z najnadanejších mladých herečiek súčasnosti, napriek nesmiernemu talentu sa však nájdu ľudia, ktorým jej výzor nevyhovuje. Ako sa s tým dá zmieriť?

Florence Pugh sa vyjadrila k nepríjemným komentárom ohľadom jej váhy, ktoré sa občas objavia na internete. V rozhovore pre britský Vogue sa táto 28-ročná herečka rozrozprávala o tom, ako ju čítanie týchto komentárov dokáže raniť. 

"Je to ťažké. Je to bolestivé čítať, ako sa ľuďom nepáči moje sebavedomie alebo moja váha. Nemám z toho dobrý pocit. Jediné, čo by som chcela dosiahnuť je to, že sa nechcem predávať ako niekto iný, niekto, kým nie som," povedala v rozhovore. Florence svoje telo prijala také, aké je a snaží sa pracovať na svojom sebavedomí. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Florence Pugh (@florencepugh)

Herečka má v živote nového muža, ktorým má byť herec Finn Cole. Hoci ho v rozhovore pre Vogue nemenovala, načrtla, ako to v jej ľúbostnom živote vyzerá. "Snažíme sa prísť na to, čo sa medzi nami momentálne deje. A myslím si, že práve teraz, po prvý raz v živote, sa snažím nepustiť sa bezhlavo do vzťahu. Nechávam si čas, nech sa to samo vyvinie a nech je to skutočné. Je to presný opak uponáhľanosti. Zamilovanie sa je jeden z najkrajších pocitov, ale nanešťastie, ak je to jediná vec vo vzťahu, budete to celý čas naháňať. A taký vzťah nevydrží," vyjadrila sa. 

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Finn Cole (@finn_cole)

Najčítanejšie