Jasno
13°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Američanov pobláznil animák Baby šéf! Neuveríte, k čomu ho prirovnávajú!
Zdielať na
Novinky

Američanov pobláznil animák Baby šéf! Neuveríte, k čomu ho prirovnávajú!

Zdroj: cinemart.sk

Každý rodič považuje svoje bábätko za to najúžasnejšie, najkrajšie a "najneviemčoešte". Ale na to, čo stvára Baby šéf, sa nechytá žiadne z nich!

Čísla návštevnosti kín počas uplynulého víkendu hovoria jasnou rečou. Animovaný film Baby šéf suverénne zosadil z trónu Krásku a zviera a získal si priazeň divákov všetkých vekových kategórií. Filmoví kritici sú v hodnoteniach skúpi, no diváci to vidia inak. Film titulujú ako vtipný a nad ich očakávania. Má vraj správnu pointu, iróniu a sarkazmus. A je bohatý na mnohé referencie z iných kasových trhákov. To najkurióznejšie je, že niektorí vidia v Baby šéfovi paralelu s Vlkom z Wall street. Je to pre lásku Baby šéfa k šuštiacim dolárikom? Od 20. apríla dostaneme v našich kinách odpoveď.

Baby šéf

Baby šéf

cinemart.sk

A o čom Baby šéf vlastne je?

Sedemročný Tim je dokonalé dieťa. Jeho rodičia ho milujú a čoskoro im do rodinnej idylky pribudne bábo. To navonok pôsobí rozkošne, no vo vnútri je to tvrdý biznismen posadnutý obchodnými úspechmi. Baby šéf má oblek, kufrík a dôležitú úlohu. Zistiť, prečo deti prehrávajú na trhu rodičovskej lásky. Avšak na to, aby v boji proti konkurenčnej spoločnosti Šteňa a.s. uspel, musí na svoju stranu získať brata Tima, s ktorým sú na nože.

Baby šéf

Baby šéf

cinemart.sk

V slovenskom znení: Maroš Kramár - Alec Baldwin (Baby šéf), Jakub Horák - Miles Christopher Bakshi (Tim), Bibiana Ondrejková - Lisa Kudrow (mama), Filip Tůma - Jimmy Kimmel (otec) a ďalší

P.S. Počas záverečných titulkov neodchádzajte zo sály. Čaká na vás bonusová "potitulková scéna". Vidíme sa 20.4 v kine;)

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie