Oblačno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Strážcovia Galaxie 2 nadchli amerických filmových kritikov. Ako sa budú páčiť nám? Uvidíme už 4. mája
Zdielať na

Strážcovia Galaxie 2 nadchli amerických filmových kritikov. Ako sa budú páčiť nám? Uvidíme už 4. mája

Zdroj: Marvel/Disney

Skvelé efekty aj scénar, mimoriadne prepracovaná zápletka, mnoho konfliktov aj dojemných okamihov. To nám sľubuje dvojka Strážcov Galaxie! Ako ovplyvní rodiaci sa vzťah medzi Star-Lordom a Gamorou starostlivý Petrov tatko Ego? Dokáže sa úspešnejšia Gamora zmieriť so svojou komplikovanou sestrou Nebulou? Podarí sa Draxovi prekonať hnev nad smrťou ženy a dcéry?

Za oceánom kritici jednohlasne žasnú! Pokračovanie Strážcov je vraj ešte lepšie ako beztak namakaná jednotka. Je údajne vtipnejšie a inteligentnejšie, než vôbec dúfali. A navyše so skvelým soundtrackom! Tak to je skvelá správa, čo vy na to?

K známej zostave Star-Lord (Chris Pratt), Yondu (Michael Rooker), Rocket (hlas Bradley Cooper), Nebula (Karen Gillan), Gamora (Zoey Saldana), Drax (Dave Bautista) a Baby Groot (hlas Vin Diesel) sa pridajú aj Mantis (Pom Klementieff) a Ego (Kurt Russell)! Čaká nás epický boj so zlom v podobe Ayeshe (Elizabeth Debicki). A Sylvester Stallone sa v dvojke taktiež objaví! No jeho úloha je dodnes prísne tajná...

Chris Pratt ako Peter Quill / Star-Lord: Charizmatický Quill bude musieť zvládnuť ako vodca skupiny Strážcov nové náročné úlohy. A autoritu vlastného otca!

Marvel/Disney

Zoe Saldana ako Gamora: Vychovaná Thanosom a vedená k zabíjaniu sa pokúsi napraviť činy minulosti.

Marvel/Disney

Dave Bautista ako Drax Ničiteľ: Trochu natvrdlá hora svalov si vytvorí silné puto s tímom. Pom Klementieff ako Mantis: Je vychovaná Egom a má málo skúseností s komunikáciou. Do tímu prináša schopnosť telepatie a veľkú bojovnosť.

Marvel/Disney

Vin Diesel ako Groot: Milá, citlivá, no nebezpečná bytosť sa vracia v zmenšenej forme.

Marvel/Disney

Bradley Cooper ako Rocket: Nervák, ktorý prišiel do tímu ako posledný.

Marvel/Disney

Michael Rooker ako Yondu Udonta: Napriek svojej nadradenej a pôvodne nepriateľskej pozícii sa podriadi Star-Lordovi...A bude spolupracovať.

Marvel/Disney

Karen Gillan ako Nebula: Tak ako Yondu, aj Nebula bola nepriateľom v jednotke. Súperenie s nevlastnou sestrou Gamorou bude pokračovať. Jej pôvod bude objasnený...

Marvel/Disney

Kurt Russell ako Ego: Petrov tatino sa prejaví v dvojke v plnej sile.

Marvel/Disney

Elizabeth Debicki ako Ayesha: Tá zlá! Stvorená ako pokus genetického inžinierstva, má schopnosť manipulovať aj mocné vesmírne energie. Ako si s ňou náš tím Strážcov poradí?

Marvel/Disney

​TV Spot:

Aktuálna  featurette:

Pikošky a brepty z nakrúcania dvojky:

Trailer #3:

Súvisiace články

Najčítanejšie