Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
To musíte vidieť! Najnovší film Brada Pitta je dokonalou politickou satirou
Zdielať na

To musíte vidieť! Najnovší film Brada Pitta je dokonalou politickou satirou

Zdroj: Netflix

Vynikajúci herec Brad Pitt sa ani v ťažkých časoch drsného rozvodu s Angelinou Jolie nevyhýba pracovným povinnostiam. V uplynulých mesiacoch bol pred kamerou omnoho aktívnejším, než si novinári pôvodne mysleli. Už čoskoro preto uzrie svetlo sveta jeho najnovší filmový počin, War Machine. A trailer k nemu vás rozhodne pobaví:)

Pitt je milovníkom štipľavého humoru a nerobí mu problém vystreliť si z kohokoľvek, vrátane seba! To už dokázal v uletenej komédii bratov Coenovcov s politickým podtónom, Burn After Reading (Po prečítaní spáľte), či Tarantinových Nehanebných Bastardoch. Jeho najnovší filmový počin je nakrútený na motívy bestselleru The Operators z pera zosnulého novinára Michaela Hastingsa.

War Machine zachytáva vzostup a pád generála McMahona (Brad Pitt) počas riadenia jednotiek NATO v Afghanistane. Film televíznej spoločnosti Netflix má zjavne ostrý komediálny podtón.

Tento satirický vojnový film režíroval David Michôd a okrem Pitta sa v ňom objavia aj ďalšie hviezdy ako Tilda Swinton, Sir Ben Kingsley a Scoot Mcnairy.

Film odvysiela Netflix už 26. mája.

A toto je vtipný trailer k nemu:

Súvisiace články

Najčítanejšie