Zatiahnuté, dažďové prehánky
14°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Podobnosť čisto náhodná: táto krásna herečka že stvárňuje Donatellu Versace?!
Zdielať na

Podobnosť čisto náhodná: táto krásna herečka že stvárňuje Donatellu Versace?!

Zdroj: Profimedia

Pred dvadsiatimi rokmi otriasla svetom brutálna vražda slávneho návrhára Gianniho Versaceho. V júli 1997 ho pred jeho luxusnou vilou v Miami zabil päťnásobný vrah Andrew Cunanan. Vyšetrovatelia FBI ho osem dní po chladnokrvnej streľbe na Versaceho našli mŕtveho na hausbóte. Cunanan sa zastrelil tou istou zbraňou, ktorú predtým namieril na Gianniho.

Televízny seriál nesie názov The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story a je na motívy knihy Vulgar Favors od autorky Maureen Orthovej. Zatiaľ je známe, že bude pozostávať z desiatich častí a odvysielajú ho v roku 2018.

Obsadenie seriálu je už viac-menej definitívne a rozhodne najviac zaskočila voľba predstaviteľky na postavu Donatelly Versace:

Profimedia/Getty

Je zjavné, že platinová parochňa Penélope Cruz na pôvabe neubrala. No podobnosť s Gianniho sestrou by sme hľadali iba ťažko. Voľba producentov seriálu zrejme padla na krásnu Cruz kvôli jej slávnemu menu a nie, buďme diplomatickí, pre reálnu podobu s Donatellou...Mýlime sa?

ISIFA

Pikoškou je, že obľúbenú návrhárku hollywoodskych celebrít si mala pôvodne zahrať Lady Gaga. No speváčka napokon z tohto projektu vycúvala.

​Úlohy geniálneho módneho návrhára Gianniho sa zhostil herec Edgar Ramirez (vľavo). Postavu Versaceho dlhoročného partnera, Antonia D'Amica, si zahrá slávny spevák Ricky Martin. A psychopatického Cunanana stvárni herec Darren Criss.

Variety

Ricky Martin sa okrem spevu a rodičovským povinnostiam čoraz častejšie venuje herectvu. Versaceho partner Antonio D'Amico a Ricky Martin sú mimo kamier dobrými priateľmi. Spevák sa zdôveril, že D´Amica často počas príprav na úlohu otravoval nepríjemnými otázkami. No odpovede na ne mu následne umožnili lepšie pochopiť a precítiť bolesť Antonia z tragickej a náhlej straty, ktorá nevyprchala ani po dvadsiatich rokoch od smrti módneho génia...

Ricky Martin ako Antonio počas emotívnej scény s umierajúcim Giannim (Edgar Ramirez):

Getty

Najčítanejšie