Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
V Hollywoode nakrútia film o vrahovi žien, Tedovi Bundym. Vieme, ktorý sexi herec si ho zahrá!
Zdielať na

V Hollywoode nakrútia film o vrahovi žien, Tedovi Bundym. Vieme, ktorý sexi herec si ho zahrá!

Zdroj: Getty

Ted Bundy bol sériový vrah, ktorý znásilnil a zavraždil vyše 30 žien v Spojených štátoch v rokoch 1974 až 1978. Po vyše desiatich rokoch popierania sa Bundy priznal celkovo k 30 vraždám, aj keď skutočné číslo jeho obetí je neznáme. Bundy bol známy ako šarmantný a vzdelaný mladý muž. Popravili ho na elektrickom kresle v januári 1989 vo Floridskej štátnej väznici.

Film nesie názov Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile a začnú ho nakrúcať 9. októbra. Producenti  spoločností Voltage Pictures a Cota Films, na čele s režisérom Joe Berlingerom (dokument o skupine Metallica: Some Kind of Monster), majú ambíciu urobiť z tohto nezávislého filmu kandidáta na Oscara. Príbeh notoricky nenávideného sériového vraha síce ožije opäť, no bude omnoho prepracovanejší, než predošlé filmové, či seriálové verzie. A obrovský tlak bude spočívať aj na pleciach hlavného predstaviteľa, Zaca Efrona.

Svalnatý idol dievčat známy z filmov High School Musical má veľmi dobré predpoklady, aby zachytil charizmu a skazenosť muža, ktorý svojím šarmom svoje nevinné obete očaril, aby ich následne mimoriadne zvráteným spôsobom popravil a pohlavne zneužil!

Getty

Samotný scenár filmu bude podaný z pohľadu Elizabeth (Liz) Kloepfer. Tá bola Bundyho dlhoročnou priateľkou a o ohavnostiach, ktoré celé roky páchal nič netušila. Aj napriek prvotnému šoku z obvinení voči Tedovi, to bola práve Liz, ktorá ho udala na polícii. A následne pomohla vyšetrovateľom zozbierať fakty na jeho zadržanie a väzbu. Vzťah s Bundym neskôr definovala ako chorý a nefunkčný.

„ Keď počujete ako vaša obeť naposledy vydýchne, cítite sa ako Boh...!” povedal na súde, na svoju 'obhajobu' psychopat Bundy.

„ Keď počujete ako vaša obeť naposledy vydýchne, cítite sa ako Boh...!” povedal na súde, na svoju 'obhajobu' psychopat Bundy.

Getty

​„Táto príležitosť môže vystreliť Efrona medzi hollywoodsku elitu! Ak dôkladne vystihne podstatu Tedovej chorej mysle,” komentoval Bundyho obhajca John Henry Browne.
Zac Efron

Zac Efron

profimedia.sk

​Čo myslíte, podarí sa to Zacovi? Fešného herca uvidíme už čoskoro vo filme Baywatch a zostávame v napätí, kto stvárni postavu Liz. Aké sú vaše typy?

Najčítanejšie