Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Mamma Mia! Hollywood má pre nás fantastické správy
Zdielať na

Mamma Mia! Hollywood má pre nás fantastické správy

Zdroj: Universal Pictures

Filmové štúdio Universal Pictures v tom má jasno. Muzikálová komédia Mama Mia! bude mať pokračovanie. Obrovský úspech príbehu atypickej maminy Donny, jej dcéry Sophie a troch potenciálnych tatinov z roku 2008 si ho skutočne zaslúži. A čo je na tejto správe úplne najlepšie? Že dvojky sa dočkáme čo nevidieť!

Prvá lastovička o muzikálovom hite je teda na svete. Universal potvrdil, že príbeh dvojky sa bude opäť odohrávať na idylickom gréckom ostrove Kalokairi. Známy je aj názov muzikálu:

 Mamma Mia: Here We Go Again!

Ol Parker (The Best Exotic Marigold Hotel) napíše scenár a film aj zrežíruje. Ako pre média prezradil, titul bude dejovo nadväzovať na úspešnú jednotku a tešiť sa môžeme na celú pôvodnú hereckú zostavu: Meryl Streep ako Donnu, Amandu Seyfried ako Sophie, troch potenciálnych tatinov: Harryho, Sama a Billa (Colin Firth, Pierce Brosnan a Stellan Skarsgård), ako aj kamošky Julie Walters ako Rosie a Christine Baranski ako Tanyu.

Universal Pictures

Premiéra filmu je ohlásená na 20. júla 2018! Tento dátum nie je vôbec náhodný. Here we go again! bude odpremiérovaný (s rozdielom dvoch dní) presne desať rokov po letnom hite Mamma Mia!

Ten mal premiéru: 18. júla 2008.

Universal Pictures

Bude obsahovať osvedčené, ale aj nové hity skupiny ABBA, ktoré v jednotke neodzneli. Taktiež pribudnú nové postavy. A možno vnúčatko? Pohodová a milujúca Donna by bola skvelou babičkou, čo poviete? A myslím, že kandidáti na vitálnych deduškov, ktorí by sa s bábom prechádzali po pláži, by sa taktiež našli...:)

Tak teda, Hollywood, hor sa do práce. My chceme ďalšiu, slnkom a hudbou nabitú komédiu!

Universal Pictures

Ďalšie informácie a novinky vám z redakcie prinesieme čoskoro;)​

Najčítanejšie