Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Valerian a mesto tisícich planét: Vesmír bez hraníc potrebuje hrdinov bez limitov
Zdielať na

Valerian a mesto tisícich planét: Vesmír bez hraníc potrebuje hrdinov bez limitov

Zdroj: Magic Box Slovakia

Hoci má režisér Luc Besson vo svojej filmografii nezabudnuteľné akcie (Leon) i historický veľkofilm (Johanka z Arku), jeho srdcovkou sú nepochybne sci-fi príbehy. O jeho najnovšom filmovom titule, Valerian, sme vás už v Kinosále informovali. No teraz vám by sme vám radi predstavili aj nový slovenský trailer a plagát k filmu. Páči sa vám?

V 28. storočí tvoria Valerian (Dane DeHaan) a Laureline (Cara Delevingne) dvojicu špeciálnych agentov poverených udržiavaním poriadku v celom vesmíre. Ich nadriadený z Ministerstva obrany (Clive Owen) ich poverí, misiou do bizarného intergalaktického mesta Alpha.

Magic Box Slovakia

Je to stále sa rozširujúca, pulzujúca metropola zložená z tisícov druhov rôznych tvorov, ktoré sa v Alphe zhromaždili počas niekoľkých storočí, zo všetkých kútov galaxie, aby si navzájom vymieňali vedomosti, inteligenciu a kultúrne hodnoty.

Magic Box Slovakia

Na toto skvostné historické mesto začne útočiť neznámy nepriateľ, tajomná sila, ktorá ohrozuje mierovú existenciu mesta tisícich planét. Valerian a Laureline bojujú s časom, aby našli zdroj zla a zastavili ho skôr, než zničí nielen unikátne mesto Alfa, ale tiež život vo vesmíre.

Nový plagát:

Magic Box Slovakia

Nový slovenský trailer k filmu Valerian:

Film Valerian príde do kín 20. júla, bude v slovenskom znení a dostupný aj v 3D verzii.

Súvisiace články

Najčítanejšie