Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Milovaný Olaf z Ľadového kráľovstva sa čoskoro vráti do kín v novom dobrodružstve!
Zdielať na

Milovaný Olaf z Ľadového kráľovstva sa čoskoro vráti do kín v novom dobrodružstve!

Zdroj: Disney

Štúdio Walt Disney Animation má pre nás všetkých skvelé správy! Už v novembri prinesie fanúšikom Ľadového kráľovstva krátkometrážny animovaný film o snehuliakovi s horúcim srdiečkom, Olafovi. Ten sa spoločne so sobom Svenom vydáva na úžasnú objaviteľskú cestu...

Disney

Animák Olafovo ľadové dobrodružstvo (Olaf’s Frozen Adventure) bude trvať presne 21 minút a bude divákom odprezentovaný v rámci premietania nového animáku štúdia Pixar menom COCO. Ten sa do amerických kín dostane 22. novembra. My si naň počkáme do januára:

 „ Je to vynikajúca kombinácia. Oba príbehy sú plné emócií a kladú dôraz na rodinné hodnoty. Teším sa, že si diváci budú môcť pozrieť oba filmy spoločne na jednom plátne,” povedal kreatívny šéf štúdia Disney John Lasseter.

Disney

O čom bude Olafov príbeh?

Nuž, v odkliatom kráľovstve Arendelle padá sneh a Olaf je nadšený. No sestry Anna a Elsa nepoznajú žiadne vianočné tradície a sú z toho veľmi nešťastné:( Olaf so Svenom sa preto rozhodnú vziať iniciatívu do vlastných rúk... Spoločne sa vyberú medzi pospolitý ľud, aby spoznali a zozbierali tie najkrajšie vianočné zvyklosti.

Dvaja maškrtníci si užívajú sladké dobroty, horúcu saunu a darčeky. Aké tradície napokon títo dvaja dobrodruhovia prinesú kráľovským sestrám a Kristoffovi? Dozvieme sa čoskoro;)

ABC/Disney

P.S. Ďalšou vynikajúcou správou je aj fakt, že v Olafovom príbehu odznejú až štyri nové piesne. Budú to rovnaké hity ako Let it go?

Novym trailer k animáku Olaf’s Frozen Adventure:

Súvisiace články

Najčítanejšie