Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Kevin Spacey obvinený zo sexuálneho obťažovania! Priznal sa, že je gay!
Zdielať na

Kevin Spacey obvinený zo sexuálneho obťažovania! Priznal sa, že je gay!

Zdroj: Facebook

V poslednom čase sa s podobnými obvineniami akoby roztrhlo vrece...

Kevin Spacey sa pripojil k mužom Hollywoodu, ktorí boli obvinení zo sexuálneho obťažovania.  Herec je obvinený zo sexuálneho útoku na neplnoletého chlapca. S týmto tvrdením vyšiel na verejnosť herec Anthony Rapp. Kevin Spacey ho údajne obťažoval v čase, keď mal len 14 rokov a Kevin 26.

profimedia.sk

​Podľa jeho slov ho Spacey zdvihol a položil na posteľ. Prečo o tom hovorí až dnes? "Aby som odhalil ďalšie tajomstvo, ktoré sa tu desaťročia tolerovalo, pretože veľa ľudí, vrátane mňa, sme mlčali. Som naozaj nadšený z doby v ktorej žijeme dnes a dúfam, že tieto odhalenia pomôžu ďalším."

Kevin Spacey na toto tvrdenie okamžite zareagoval. Tvrdí, že si na nič také nespomína, ale opatrne túto situáciu nazýva "nevhodným opileckým správaním". Následne verejne prehovoril o téme, o ktorej sa diskutovalo už mnohé roky, a to o svojej sexualite: "Táto situácia mi dodala odvahu, aby som sa zaoberal inými vecami vo svojom živote. Počas svojho života som miloval ženy, ale aj mužov a mal som s nimi romantické vzťahy. Teraz som si vybral, že budem žiť ako gay."

​Netflix oznámil, že populárny seriál House of cards, ktorý sa v súčasnosti pripravuje, skončí po šiestej sezóne v roku 2018. Toto rozhodnutie potvrdili len niekoľko hodín potom, ako Kevin Spacey zverejnil svoje ospravedlnenie Anthonymu Rappovi.

Najčítanejšie