Polojasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Táto žena má ale sebavedomie! Odpadnete, koľko si vypýtala za film!
Zdielať na
Novinky

Táto žena má ale sebavedomie! Odpadnete, koľko si vypýtala za film!

Zdroj: independent.co.uk

Štúdio Disney prednedávnom potvrdilo fámy o tom, že Čierna vdova dostane svoj vlastný film. Zatiaľ čo jej filmoví kolegovia boli po minulé roky zaneprázdnení najmä sólovými filmami, Scarlett Johansson musela čakať až doteraz. Jej čakanie sa vyplatilo, keďže si za svoje účinkovanie vypýtala rekordnú sumu!

Postava Čiernej vdovy sa doteraz objavila v piatich filmoch. Po prvý raz sme Scarlett v tejto komixovej sérii mohli vidieť už v roku 2010. Jej minulosť tvorcovia mierne poodhalili vo filme Avengers 2: Vek Ultrona a fanúšikovia sa odvtedy neustále pýtali, kedy sa dozvedia viac. Budú si však musieť počkať až do leta 2020.

Scarlett si za svoj výkon vo filme vypýtala neskutočných 25 miliónov dolárov! A to nie je všetko! So štúdiom uzavrela dohodu, že ak film zarobí viac ako 900 miliónov dolárov, dostane navyše ďalších 6 miliónov ako bonus. To znamená, že predbehne najlepšie zarábajúce herečky minulých rokov - Emmu Stone a Jennifer Lawrence. Nechytá sa však na svojho hereckého kolegu Roberta Downeyho Jr., ktorý za svoju rolu Iron Mana v prvom filme zinkasoval neuveriteľných 50 miliónov dolárov.

picsnook.com

​Herečka sa má na filme podieľať aj ako producentka, čo by jej mohlo ešte viac navýšiť honorár. Štúdio Disney verí, že Čierna vdova zatieni úspech Wonder Woman, ktorá v kinách po celom svete zarobila takmer 822 miliónov dolárov.

Autorka: Lucia Harbuľáková

Zdielať na

Najčítanejšie