Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Na povrch vyplávali zaujímavé skutočnosti zo súkromného života Colina Firtha!
Zdielať na

Na povrch vyplávali zaujímavé skutočnosti zo súkromného života Colina Firtha!

Zdroj: cbsnews.com

Colina Firtha poznáme najmä z romantických filmov ako sú Denník Bridget Jonesovej, Láska nebeská či Pýcha a predsudok. V roku 1997 sa oženil s taliansku producentkou Liviou Giuggioli, s ktorou má dve deti. V ich manželstve však nie je všetko v poriadku.

Pred pár týždňami podal pár sťažnosť na súde v Taliansku, ktorá sa týkala novinára Marca Brancaccia. Ten mal údajne manželov už niekoľko mesiacov prenasledovať. V sťažnosti je napísané, že novinár mal páru posielať výhražné listy a e-maily a telefonovať im so zámerom hrozby, že má o manželoch prichystané skutočne zdrvujúce informácie, ktoré rád predá médiám. Niečo z toho však už prezradil.

evoke.ie

Najšokujúcejšie je tvrdenie, že Livia s ním mala v minulosti milostný pomer. Malo sa tak stať v roku 2015, keď si dali s Colinom pauzu. Livia v policajnej správe nazýva Marca svojim bývalým priateľom, čím túto Marcovu výpoveď potvrdila.

Momentálne sú však s Colinom zase spolu. Marc tvrdí, že jeho vzťah s Liviou takmer spôsobil, že sa ku Colinovi vôbec nevrátila. Údajný stalker však trvá na tom, že listy a správy páru síce posielal, no nemali výhražný tón. Priznal, že Colinovi poslal e-mail, v ktorom prezradil svoj vzťah s Liviou. Marc toto rozhodnutie už nepovažuje za rozumné.

evoke.ie

"Podpísala tú sťažnosť proti mne v strachu, že vyzradím čo mi povedala o svojom manželstve a práci. Počas jedného roka mi poslala stovky správ, fotiek a videí, dokonca aj denník," povedal Marc. Polícia mu zobrala telefón aj laptop, takže sa každú chvíľu môžeme dozvedieť, kto z tohto milostného trojuholníka hovorí pravdu a kto nie.

Najčítanejšie