Polojasno
12°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Fotky Seleny Gomez v plavkách vyvolali rôzne reakcie! Čo odkázala hejterom?
Zdielať na

Fotky Seleny Gomez v plavkách vyvolali rôzne reakcie! Čo odkázala hejterom?

Život filmovej hviezdy nie je len červený koberec. Paparazzi po nich striehnu aj na dovolenkách a neskôr sa ich fotografie potulujú po celom internete, kde sa nevyhnú ani nepríjemným komentárom.

Selena sa na dovolenke, ktorú strávila na jachte na pobreží Sydney s priateľmi, ukázala v dvojdielnych plavkách odhaľujúcich jej jazvu po transplantácii obličky. Herečka a speváčka sa rozhodla tieto jazvy neskrývať a dokázala tým, že sa vo svojom tele cíti dobre, za čo ju však niektorí ľudia na sociálnych sieťach nepochválili. Mohol za to aj fakt, že Selena v poslednej dobe trošku pribrala.

shared.com

„Keď sa teraz pozerám na svoje telo, vidím život. Existuje milión vecí, ktoré môžem robiť – laser, krémy a všetko podobné, ale takto sa cítim dobre,“ odkázala ľudom, ktorí ju kritizovali. Jej jazvy nesú pozitívne posolstvo o tom, čo musela v minulosti prekonať. Hejterov však nezaujalo len to. Zamerali sa najmä na jej postavu.

Jeden z užívateľov na Twitteri napísal: „Prosím, nechápte ma zle, ale Selena Gomez vyzerá trochu tučne na obrázkoch zo Sydney, no jej postava vyzerá super v kampani na Pumu. Prečo je v tom taký rozdiel?“

people.com

Na jej stranu sa postavilo množstvo fanúšikov, ktorí sa zhodli v názore, že je Selena krásna taká, aká je. Kampaň pre Pumu prebiehala už dávnejšie a Selena ešte stále bojuje s lupusom, čo ovplyvňuje aj jej výzor. Samozrejme, nie každý vie pochopiť, aké náročné je bojovať s vážnou chorobou a zároveň vyzerať úžasne, čo sa Selene darí.

Na Instagrame sa k celej kauze vyjadrila veľmi jasne.

https://www.instagram.com/p/BgiEpRfAt5E/?taken-by=selenagomez

Mýtus krásy – posadnutosť fyzickou dokonalosťou, drží modernú ženu v nekonečnom cykle beznádeje, sebavedomia a nenávisti voči samej sebe, počas toho ako sa snaží naplniť nemožnú spoločenskú definíciu bezchybnej krásy. Rozhodla som sa, že sa o seba budem starať, pretože chcem, nie pretože chcem niekomu niečo dokazovať. Vietor do jej plachiet.

Najčítanejšie