Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Leonardo DiCaprio znova zbalil mladučkú modelku! Kto to je?
Zdielať na

Leonardo DiCaprio znova zbalil mladučkú modelku! Kto to je?

Doteraz to boli len dohady, no najnovšie fotky potvrdili, že Leonardo DiCaprio chodí s 20-ročnou modelkou a herečkou.

Napriek tomu, že bol Leonardo od hlavy po päty zamaskovaný, fotografom sa nevyhol. Tí ho odfotili v Los Angeles po boku jeho novej priateľky, argentínskej modelky, Camily Morrone.

justjared.com

Po prvý raz videli pár v decembri, pri tom ako Leonardo odchádzal z Camilinho domu. Spolu ich videli aj v januári, keď sa viezli súkromným lietadlom z dovolenky v Aspene. DiCapriov kamarát Tobey Maguire a jeho deti boli vtedy s nimi. Dokonca boli pozvaní ako pár aj na oslavu narodenín moderátorky Ellen DeGeneres, na ktorej sa zúčastnili aj mnohé celebrity. Nikdy však svoj vzťah oficiálne nepotvrdili.

43-ročný herec je známy svojimi románikmi s mnohými mladými modelkami a herečkami, medzi ktoré patria aj Bar Refaeli, Blake Lively, Toni Garrn či Erin Heatherton. Camila však nie je jediná z rodiny, ktorá má vzťah s oscarovým hercom. Jej mama, Lucila Solá, chodí s Al Pacinom.

https://www.instagram.com/p/BdWaqovlTHS/

Camila má za sebou kariéru modelky, no skúsila to aj v hereckom svete. Ako herečka začala v roku 2013 vo filme Bukowski, ktorý napísal a režíroval James Franco. Zahrala si aj dcéru Bruca Willisa v jeho poslednom filme Prianie smrti. Pohybuje sa vo svete módy, kde si našla kamarátky medzi topmodelkami, ktorými sú Kendall Jenner, Bella Hadid či Kaia Gerber.

https://www.instagram.com/p/Bf9dD5ZFMOa/?hl=sk

Najčítanejšie