Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
John Wick sa vracia! Čo prezradilo štúdio o treťom pokračovaní?
Zdielať na

John Wick sa vracia! Čo prezradilo štúdio o treťom pokračovaní?

Zdroj: frontrowcentral.com

Keanu Reevesa znova uvidíme ako nemilosrdného zabijaka a pomstiteľa v tretej časti filmu John Wick. Do sveta sa dostali nové informácie a je sa na čo tešiť.

Film s oficiálnym názvom John Wick: Kapitola 3 má naplánovanú premiéru na 17. mája 2019. Tak, ako predchádzajúce dve časti, režírovať ho bude Chad Stahelski. Do filmu sa vrátia aj iné známe tváre, medzi potvrdených patrí napríklad Ruby Rose a hovorí sa aj o návrate Laurenca Fishburnea, ktorý si s Keanom Reevesom zahral aj v Matrixe. Možný návrat sa spomína aj pri spevákovi a hercovi Commonovi. Známy je tiež predstaviteľ hlavnej zápornej postavy. Bude to Hiroyuki Sanada, ktorého poznáme z filmu Wolverine. O čom teda bude tretia časť tohto fenoménu?

"John Wick je na úteku z dvoch dôvodov. Je naňho vypísaná odmena na 14 miliónov dolárov a porušil najdôležitejšie pravidlo, zabil človeka v hoteli Continental. Obeťou bol člen skupiny, ktorá naňho vypísala túto odmenu. John už mal byť popravený, no manažér hotela mu dal hodinu k dobru, pred tým, než sa ho nadobro zbavia. Zrušili mu členstvo, prerušili komunikáciu so všetkými členmi a teraz nie je ničím a nikým chránený. John využíva rôzne cesty na to, aby sa dostal z New Yorku a je schopný pre to urobiť čokoľvek," vyjadrilo sa štúdio k udalostiam, na ktoré sa budú môcť diváci tešiť v pripravovanej časti. 

usatoday.com

Pre fanúšikov Johna Wicka a sveta, v ktorom sa pohybuje, má štúdio ďalšie skvelé správy. Momentálne plánujú seriál, ktorý bude sledovať život v hoteli Continental. Zamýšľajú sa tiež nad voľným pokračovaním Johna Wicka, ktorý by mal niesť názov Ballerina. Zachytávať by mal život detského vraha.

Najčítanejšie