Oblačno
19°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Krádež v Hollywoode! Zmizol ikonický oblek superhrdinu!
Zdielať na

Krádež v Hollywoode! Zmizol ikonický oblek superhrdinu!

Zdroj: sector.sk

V sklade rekvizít, nachádzajúcom sa v Los Angeles, si zamestnanci pred pár dňami všimli chýbajúci oblek z roku 2008, ktorý patril jednému z najväčších superhrdinov Marvelu.

Polícia už pátra po páchateľovi originálneho obleku zo snímky Iron Man, ktorý nosil Robert Downey Jr. v prvom filme o tomto superhrdinovi. Cena kostýmu sa pohybuje okolo 430 000 dolárov. Odhadujú, že červeno-zlatý oblek niekto odcudzil medzi februárom a 25. aprílom, no jeho zmiznutie oznámili až v máji.

Podľa tvrdení polície, zo skladu okrem obleku Iron Mana nezmizlo nič viac. Toto nie je prvý prípad, keď sa pre slávne obleky kradlo. V Anglicku zmizlo niekoľko kostýmov Spider-mana, každý v hodnote 50 000 dolárov. Všetky boli majetkom štúdia Sony Pictures.

redlandsdailyfacts.com

Robert Downey Jr. vystriedal vo filmoch od roku 2008 niekoľko variantov oblekov Iron Mana, no žiaden z nich nie je natoľko hodnotný a ikonický. Týmto filmom sa začala cesta Marvelu, ktorej veľké finále príde do kín na budúci rok v pokračovaní snímky Avengers: Nekonečná vojna a pre mnohých má nesmiernu sentimentálnu hodnotu. 

;t=31s

Najčítanejšie