Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Akú radu dal Harrison Ford novému predstaviteľovi Hana Sola?
Zdielať na

Akú radu dal Harrison Ford novému predstaviteľovi Hana Sola?

Alden Ehrenreich, 28-ročný predstaviteľ Hana Sola, postavy, ktorá kedysi patrila legendárnemu Harrisonovi Fordovi, mal na začiatku obrovský rešpekt a obavy, či bude Harrison spokojný s jeho stvárnením mladého Sola.

Našťastie pre Aldena, Harrison bol veľmi rád, že sa tejto úlohy zhostil práve on, napriek tomu, že vo výbere na túto úlohu bolo oveľa viac jemu podobných hercov. Títo dvaja prestavitelia postavy Hana Sola sa stretli ešte pred samotným natáčaním snímky Solo: A Star Wars Story. “Harrison bol úžasný, bolo skvelé stretnúť ho a ísť s ním na obed. Stretli sme sa v jeho hangári v Santa Monice a sedeli sme spolu, zatiaľ čo okolo nás bolo asi päť lietadiel. V podstate mi povedal, že vám mám povedať, že mi prezradil všetko, čo potrebujem vedieť, ale že nemôžem nikomu nič povedať,” prezradil Alden.

“Povzbudzoval a podporoval ma. Bolo naozaj pekné ísť natáčať tento film s pocitom, že mám jeho požehnanie,” povedal nový predstaviteľ Hana Sola.

Dostať Harrisonovo požehnanie však nebola jediná vec, ktorú Alden urobil pre to, aby sa čo najlepšie vžil do Solovej kože. Znova si pozrel všetky Star Wars filmy a čo najviac čítal o vzniku týchto snímok.

vox.com

“Je to veľmi špecifický svet, ktorý má vlastné pravidlá. Musel som túto rolu brať osobne. Chcel som o tom vedieť čo najviac. Vo svete je viac literatúry o Star Wars než o čomkoľvek inom!”

Na Aldena ako legendárneho Hana Sola sa môžete tešiť už od 24. mája aj v našich kinách. My sme zvedaví, či mu Harrisonove rady, ak vôbec nejaké dostal, pomohli.

Najčítanejšie