Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Do škandálu Woodyho Allena vstupuje jeho syn. To, čo povedal vás určite prekvapí!
Zdielať na

Do škandálu Woodyho Allena vstupuje jeho syn. To, čo povedal vás určite prekvapí!

Zdroj: youtube.com

Adoptívny syn Woodyho Allena a Mii Farrow prehovoril o zneužívaní v dome, v ktorom žil, no jeho tvrdenie znie úplne inak ako to, čo doteraz hovorila jeho sestra Dylan.

Mosesa Farrowa si adoptovala Mia ešte ako batoľa z Južnej Kórey. V roku 1991 ho ako svoje dieťa prijal aj Woody. Len o dva roky neskôr sa na povrch dostal prvý Woodyho škandál. Mia ho obvinila zo zneužívania ich dcéry Dylan. Režisér však z tohto sporu vyšiel s čistým štítom.

Moses a jeho mama Mia

Moses a jeho mama Mia

people.com

Podľa najnovších Mosesových slov v ich rodine nebol tyranom Woody, ale naopak, jeho matka – Mia. Tá mala svoje deti psychicky a fyzicky týrať. „Pre všetkých nás bol život pod jednou strechou s mojou matkou neznesiteľný, najmä ak ste nerobili presne to, čo chcela. Nezáležalo na tom, aká bola jej požiadavka. Pre moju matku bolo veľmi dôležité ukázať svetu obrázok dokonalej zmiešanej rodiny s oboma, biologickými aj adoptovanými deťmi, ale bolo to ďaleko od pravdy,“ napísal.

Dylan a jej mama Mia

Dylan a jej mama Mia

pedestrian.tv

​Jeho sestra Dylan nazvala jeho príspevok pokusom o odklonenie sa od dôveryhodného obvinenia dospelého človeka tým, že sa pokúša upodozrievať ich matku, ktorá svoje deti len podporovala. „Ľahko sa dá dokázať, že sa mýli. Je v rozpore s jeho vlastnými vyjadreniami, ktoré počas rokov povedal. Pre mňa osobne je škodlivý a je súčasťou snahy zdiskreditovať a odviesť pozornosť od môjho útoku. Môj brat je problémový človek. Je mi ľúto, čo robí,“ vyjadrila sa na jeho adresu Dylan, ktorá už ohľadom zneužívania jej otcom prehovorila v médiách niekoľko ráz. Obzvlášť bolestivé je pre ňu vidieť, že jej otec dokázal zaujať jej brata voči nej.

Tento spor rozdelil rodinu a škandály sa okolo Woodyho v posledných rokoch len tak množia. Nepomohol tomu ani fakt, že sa zamiloval do svojej adoptovanej dcéry Soon-Yi, s ktorou sa neskôr oženil. Woody mal s Miou aj jedno biologické dieťa – Satchela, ktorý si neskôr zmenil meno na Ronana a stal sa z neho držiteľ Pulitzerovej ceny za žurnalistiku. Pomohol odhaliť napríklad škandál s Harveym Weinsteinom. Mia však prezradila, že Ronanov otec môže byť aj jej bývalý manžel – Frank Sinatra. V týchto ťažkých časoch Ronan drží pri svojej mame a sestre Dylan.

saudigazette.com.sa

K celej kauze sa vyjadril aj Woody. „Samozrejme, že som Dylan neobťažoval. Miloval som ju a dúfam, že jedného dňa pochopí, ako bola podvedená. Mala milujúceho otca a bola zneužívaná matkou, ktorú viac zaujíma jej hnev ako dobro svojej dcéry,“ povedal v rozhovore.

Moses pre magazín People potvrdil, že si za svojím vyhlásením stojí. „Neviem, či moja sestra naozaj verí, že ju náš otec zneužíval alebo sa snaží potešiť svoju matku. Potešiť ju, bola stále silná motivácia, pretože byť na jej strane bolo strašné,“ povedal.

Mia a jej deti

Mia a jej deti

vanityfair.com

Dylan po týchto slovách prehlásila, že je pre ňu je jej brat mŕtvy. „Je to veľká zrada mňa a mojej rodiny. Moje spomienky sú pravdivé a sú moje. Budem s nimi žiť po celý život,“ vyjadrila sa jeho sestra.

Nech má pravdu jedno alebo druhé z detí, znamená to, že jeden z rodičov ostal nepotrestaný. Snáď sa pravda ukáže čím skôr, aby mohli nevinní v tejto rodine konečne pokojne spávať.

Najčítanejšie