Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Tarantino si do svojho nového filmu podľa skutočných udalostí obsadil samé známe tváre!
Zdielať na

Tarantino si do svojho nového filmu podľa skutočných udalostí obsadil samé známe tváre!

Zdroj: enserie.co

Režisér Quentin Tarantino pripravuje svoj deviaty film a každým dňom do tohto projektu pribúda čoraz viac známych hercov. O čom je táto pripravovaná snímka?

Film s názvom Once Upon a Time in Hollywood sa bude odohrávať koncom 60-tych rokov počas obdobia, keď v Hollywoode páchal vraždy známy zabijak a manipulátor Charles Manson. Ten si založil vlastný náboženský kult s názvom Rodina. Manson niektorých ľudí natoľko oklamal, že verili jeho výmyslom a neskôr zavraždili až 7 osôb, medzi ktorými bola aj tehotná manželka režiséra Romana Polanskeho - Sharon Tate, ktorú vo filme bude hrať austrálska herečka Margot Robbie.

Sharon Tate (naľavo) a Margot Robbie (napravo)

Filmové obsadenie tvoria naozaj skvelé mená. Medzi nimi sú napríklad Leonardo Di Caprio, Dakota Fanning, Kurt Russell či Brad Pitt. K týmto hollywoodskym hviezdam pribudol aj držiteľ Oscara - Al Pacino. S Tarantinovými projektmi sú spájaní aj herci Michael Madsen a Tim Roth. Títo tiež nebudú chýbať. 

Brad Pitt, Dakota Fanning, Leonardo Di Caprio, Al Pacino

Film sa bude zameriavať na televízneho herca Ricka Daltona a jeho kaskadéra, ktorí sa obaja snažia presadiť aj vo filmovom biznise. Vražda spáchaná Mansonovým kultom má byť len vedľajším dejom a hovorí sa aj o podobnom spracovaní, aké bolo použité pri Pulp Fiction. To znamená, že divák bude vnímať viacero dejových línií naraz. Ide o prvú Tarantinovu snímku, ktorá je natočená podľa skutočných udalostí. 

Natáčanie sa má čoskoro začať a premiéra je naplánovaná na 9. augusta 2019. 

Najčítanejšie