Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Horor, aký by ste nečakali: Desivý trailer vás zavedie priamo do kláštora!
Zdielať na

Horor, aký by ste nečakali: Desivý trailer vás zavedie priamo do kláštora!

Zdroj: www.popsugar.co.uk

Do kín prichádza film Mníška.

V septembri príde do kín ešte zvrátenejší horor ako V zajatí démonov alebo dokonca Annabelle. Dej filmu Mníška sa odohráva v odľahlom opátstve, kde si mníška vezme svoj život. Keďže majú podozrenie, že je za tým niečo temnejšie, otec Burke a noviciát žiadajú, aby sa tento prípad vyšetril. Táto mladá žena je sestra Irene, ktorú hrá Taissa Farmiga - herečka, ktorá je v hororovom žánre viac než doma.

Franšíza filmu V zajatí démonov ostala v rodine, pretože do hlavnej postavy obsadili herečku s priezviskom Farmiga. Herečkina staršia sestra, Vera Farmiga, vystupovala v prvých dvoch filmoch ako Lorraine Warren. Ostáva nám teda len vyčkať, či v najnovšom filme bude priame prepojenie medzi sestrami Irene a Lorraine.

Tak, či onak, nikto nemôže povedať, že mladšia sestra Farmiga nie je známa tvár pre fanúšikov hororov. 23-ročná žena sa predtým objavila v troch sériách American horror story.

www.popsugar.co.uk

​V prvej sezóne hrala Violet. Neskôr si zahrala v tretej sezóne, kde stvárnila mladú čarodejnicu. Nakoniec sa objavila v šiestej sezóne ako lovkyňa duchov. Okrem American Horror story získala Farmiga hlavnú úlohu v roku 2015 v hororovej komédii The Final Girls.

V našich kinách má horor Mníška premiéru 6. septembra.

Najčítanejšie