Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Živý či mŕtvy? Po internete sa rozšíril nevhodný hoax o smrti Rowana Atkinsona!
Zdielať na

Živý či mŕtvy? Po internete sa rozšíril nevhodný hoax o smrti Rowana Atkinsona!

Zdroj: Profimedia

Rowan Atkinson je živý a zdravý. Predviedol sa svojim fanúšikom na premiére filmu Top Funny Comedian, ktorého zaujímavosťou je, že sa premieta iba v Číne. Zatiaľ čo sa v médiách rozširuje informácia o jeho náhlej smrti pri autonehode, herec si spokojne užíva promovanie svojho nového filmu na ázijskom kontinente.

Herec si v novom filme Top Funny Comedian zahral postavu Mr. Beana, ktorá ho preslávila po celom svete. Mnohým fanúšikom sa rozhodnutie znovu vzkriesiť túto postavu príliš nepozdáva a herca obviňujú z toho, že postavu Mr. Beana jednoducho zapredal. Pravdou je, že 62-ročného herca vyšiel rozvod so svojou ženou Sunetrou Atkinson dosť draho, konkrétne 5 miliónov libier. O polovicu mladšia priateľka, 33-ročná Louise Ford, zrejme tiež nie je ochotná škrtiť z „rodinného“ rozpočtu, a tak je herec zrejme donútený obracať sa, kde sa dá. Atkinson, ktorého majetok sa odhaduje na 70 miliónov libier, teda opätovne vzkriesil slávnu postavu Mr. Beana, ktorého nemý groteskný štýl poznajú diváci po celom svete aj vďaka univerzálnej reči tela a mimiky. Filmu Top Funny Comedian predchádzala populárna čínska varietná šou s rovnakým názvom. Postava Atkinsona, v Ázii známa ako „Mr. Foolish Bean“, bude jedna z vedúcich v príbehu. Predpokladá sa, že film bude mať u divákov mimoriadny úspech, pretože snímka Mr. Bean‘s Holiday z roku 2007 iba v Číne zarobila viac ako 2,4 milióna libier.

Top Funny Comedian je prvým filmom, na ktorom Rowan pracoval od svojho nečakaného rozvodu so svojou 56-ročnou manželkou, Sunetrou Atkinson, v roku 2015. Spoločné manželstvo trvalo úctyhodných 24 rokov, herec si však na staré kolená prekvapivo našiel o polovicu mladšiu partnerku, tiež komediálnu herečku Louise Ford. Zoznámili sa v roku 2013, keď ich novinári pristihli vo West Ende počas hercovho účinkovania v divadelnej komédii Quartermaine‘s Terms. 

Rowan Atkinson s priateľkou Louise Ford

Rowan Atkinson s priateľkou Louise Ford

profimedia.sk

Výbornou správou pre fanúšikov je fakt, že herec Rowan Atkinson je nažive a je zrejmé, že sa teší dobrému zdraviu, ktovie, možno aj vďaka svojej výrazne mladšej priateľke. Čo sa týka hereckej kariéry, je dosť možné, že sa po úspechu najnovšieho filmu v Číne bude znovu pokúšať vyťažiť z postavy Mr. Beana maximum, či už sa to fanúšikom páči, alebo nie. Ostáva iba dúfať, že podobnú radosť, akú pripravil herec fanúšikom v Ázii, čoskoro pripraví aj pre európske publikum.

Najčítanejšie