Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kto sú Zlatokopky? Tieto herečky prídu ako zvodné striptérky aj do vášho kina!
Zdielať na

Kto sú Zlatokopky? Tieto herečky prídu ako zvodné striptérky aj do vášho kina!

Zdroj: Forum Film

Už 10. októbra prichádzajú do kín Zlatokopky. Film o ženách, ktoré sa rozhodli zobrať svoj osud do vlastných rúk a pomohli si aj nezákonnými prostriedkami.

Celú partiu striptériek bude mať pod palcom Jennifer Lopez, ktorú predstavovať asi netreba. Napriek tomu, že prednedávnom oslávila 50-tku, sexappeal jej nechýba a pokojne sa vyrovná aj mladším kolegyniam. 

Forum Film

Medzi ne patrí napríklad Constance Wu, 37-ročná americká herečka, ktorá je dcérou dvoch tajvanských imigrantov. S herectvom začínala už ako malá, v lokálnom amatérskom divadle. Keď mala 16, presťahovala sa do New Yorku, kde študovala herectvo a odvtedy sa mu naplno venuje. Constance však najviac ohúrila len minulý rok a to vo filme Crazy Rich Asians.

Forum Film

​Do tejto skupinky patrí aj Keke Palmer, ktorej hviezda prvýkrát zažiarila, keď mala len 5 rokov. Rodičia vďaka piesňam, ktoré spievala v kostole zistili, že má hudobný talent. Odvtedy sa táto 26-ročná herečka a speváčka objavila až vo vyše 60 projektoch. 

imdb.com

​Ďalšou mladučkou herečkou, ktorá sa vo filme objaví je Lili Reinhart, známa najmä zo seriálu Riverdale. Presne tak, ako jej kolegyne, Lili sa herectvu a tancu venuje od detstva a tak mala skvelé predispozície práve na úlohu vo filme Zlatokopky. 

Forum Film

​Napriek tomu, že sa to nezdá, v rovnakej vekovej kategórii ako sú Keke a Lili je aj raperka Cardi B, ktorá má vo filme tiež úlohu striptérky. Cardi B však toto povolanie kedysi naozaj vykonávala. Ide o prvú hereckú úlohu pre túto interpretku. 

Forum Film

​Rovnako ako pre Cardi B, aj pre raperku a speváčku Lizzo je úloha v Zlatokopkách prvou hereckou výzvou. Jej pesničky sú momentálne populárne po celom svete.

Forum Film

​Na ktorú zo spomínaných herečiek sa vo filme tešíte najviac? 

Forum Film

Najčítanejšie