Skoro jasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Johnnyho Deppa okrem vlastných problémov trápi aj jeho syn! Čo sa s ním deje?
Zdielať na

Johnnyho Deppa okrem vlastných problémov trápi aj jeho syn! Čo sa s ním deje?

Spoločný syn Johnnyho Deppa a Vanessy Paradis - Jack Depp, má vážne problémy a Vanessa pre to musela nečakane odísť z Francúzska.

Po tom, čo sa na internete objavili fotografie Johnnyho Deppa úplne vychudnutého a bez vlasov, mnoho fanúšikov čakalo veľmi zlé správy. Tento 55-ročný herec priznal viacero ťažkostí, medzi nimi boli problémy s peniazmi a drogami, k čomu sa pridala aj depresia. 

instagram.com

"Bol som taký zničený, ako som len mohol byť. Nemohol som tej bolesti čeliť každý deň," povedal Johnny o svojej depresii. 

Teraz sa k tomu navyše pridali aj starosti o jeho syna Jacka. Podľa najnovších informácií má 16-ročný Jack veľké zdravotné problémy. Jeho mama Vanessa Paradis musela vynechať premiéru svojho najnovšieho filmu A Knife in the Heart v Paríži, aby ho mohla ísť navštíviť. Johnny je momentálne na turné so svojou kapelou a tak so svojím synom byť nemôže. 

purepeople.com

​Nie je to po prvý raz, čo jedno z Deppových detí vážne ochorelo. Jeho dcéra bola v roku 2007 hospitalizovaná na zlyhanie obličiek. Lily-Rose je herečkou a modelkou a narozdiel od Jacka je veľmi otvorenou osobou, ktorá rada zdieľa svoj život na sociálnych sieťach. 

Lily-Rose Depp a Vanessa Paradis

Lily-Rose Depp a Vanessa Paradis

elle.fr

Podľa Johnnyho sa Jack veľmi zaujíma o hudbu a maľovanie. Bližšie informácie o jeho chorobe však zatiaľ nie sú známe.

Najčítanejšie