Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Jude Law o postave mladého Dumbledora: Je toho veľa, čo o Albusovi neviete!
Zdielať na

Jude Law o postave mladého Dumbledora: Je toho veľa, čo o Albusovi neviete!

Zdroj: dnaindia.com

Fanúšikovia boli zo začiatku skeptickí, no prvé ukážky dokazujú, že Jude Law bol výbornou voľbou do úlohy mladého Albusa Dumbledora. Čo o tejto úlohe prezradil samotný Jude?

Jude nebol vo svete Harryho Pottera žiadnym nováčikom, nakoľko na jeho príbehoch vyrastali aj jeho deti. Krátko po začatí natáčania sa stretol s autorkou kníh - J.K. Rowlingovou, ktorá ho zasvätila do Albusovej histórie a vysvetlila mu jeho charakter. "Má voľný prístup k životu, no je tu niečo, čo ho vo vnútri trápi. Má zmysel pre humor, dobré srdce a zmysel pre prítomnosť aj minulosť," odhalil Jude. 

ew.com

"Je toho veľa, čo o Albusovi neviete. V rozprávaní príbehu existujú isté obmedzenia, všetko to pochopíte, keď uvidíte film. Ešte ste ho nevideli," povedal.

Veľkým prekvapením v minulosti bolo, keď autorka príbehov o mladom čarodejníkovi priznala, že riaditeľ Rokfortu bol v skutočnosti gay. Jude naznačil, že sa o tejto časti Dumbledorovho života možno nedozvieme všetko, čo by sme chceli, no ide len o druhú časť zo série filmov o fantastických zvieratách.

heverge.com

Ak sa však tešíte na stretnutie Dumbledora s Grindelwaldom, musíme vás sklamať. "Nemal som žiadne scény s Johnnym Deppom. Ako som už povedal, je to len druhá časť z mnohých. Stále som ho z diaľky obdivoval, no nemal som tu česť ho stretnúť. V mnohých ohľadoch nám to vyhovuje, pretože prešlo mnoho rokov, odkedy sa Dumbledore spoznal s Grindelwaldom. Je to zložitá situácia, ktorá sa mi zdá vtipná. Opakujem sa, ale minulosť sa pomaly odhalí," prezradil Jude. 

polygon.com

Z novej série z čarodejníckeho sveta nám prisľúbili päť častí, počas ktorých budeme pozorovať 19 rokov dobrodružstva. Všetko to vyústi v roku 1945, kedy Dumbledore porazil Grindelwalda. Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny budú v našich kinách od 15. novembra 2018.

Najčítanejšie