Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Justin Theroux konečne prehovoril o rozchode s Jennifer Aniston: Bolo to srdcervúce!
Zdielať na

Justin Theroux konečne prehovoril o rozchode s Jennifer Aniston: Bolo to srdcervúce!

Zdroj: abc7news.com

Justin a Jennifer po dvoch rokoch ukončili svoje manželstvo vo februári tohto roku. Pôvodne sa tento 47-ročný herec zdržal akýchkoľvek komentárov ohľadom rozvodu, no teraz sa rozhodol prehovoriť.

Po tom, čo sa pár rozišiel, v ich oficiálnom spoločnom vyhlásení stálo, že toto rozhodnutie bolo spoločné a urobili ho v pokoji na konci minulého roka. Zostali vraj najlepšími priateľmi, ktorí sa rozlúčili ako pár, ale tešia sa z pokračovania svojho priateľstva.

pinterest.com

Justin v tej dobe len opakoval podobné slová a hovoril o tom, že medzi nimi nevznikli žiadne nepríjemné pocity ako nepriateľstvo. "Dobrou správou bolo, že to bolo najpríjemnejšie odlúčenie, pretože to nebolo ničivé," povedal Justin. 

"Opakujem to znova, nikto z nás nie je mŕtvy a ani jeden z nás nehľadá na tom druhom niečo zlé. Je to skôr priateľské, aj keď je to nudné, ale viete, navzájom sme sa rešpektovali. Bolo to také bezbolestné, ako to len mohlo byť," pokračoval. 

digitalspy.com

Aj napriek tomu, že sa pár snažil rozviesť bezbolestne, Justin teraz priznáva, že to nie je také ľahké. "Bolo to srdcervúce, ale v tom zmysle, že to priateľstvo už nebude rovnaké, ale tiež sa mení. To je to, na čo sme obaja hrdí."

wmagazine.com

Justinovo meno spájali od rozvodu hneď s niekoľkými herečkami, napríklad s Emmou Stone, Aubrey Plaza či Laurou Harrier. Na otázku, či sa s niekym vídava so smiechom odpovedal: "Je toto tá časť rozhovoru, keď zdvihnem jedno obočie a neodpoviem na otázku?". Zdá sa teda, že Justin sa znova pokúša nájsť tú pravú a podľa žien, s ktorými sa stretáva je veľká pravdepodobnosť, že to bude znova herečka.

Najčítanejšie