Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Novinky z čarodejníckeho sveta: Čo všetko odhalil najnovší trailer z Fantastických zverov ?
Zdielať na

Novinky z čarodejníckeho sveta: Čo všetko odhalil najnovší trailer z Fantastických zverov ?

Zdroj: much.com

Snímka Fantastické zvery: Grindelwaldove zločiny sa do kín dostane 15. novembra. Poslednú, tretiu ukážku uverejnili tento týždeň.

Zoznámili sme sa s novými postavami, videli sme viac Dumbledora a tiež kontroverzného záporáka Grindelwalda. Aj toto nám priniesol nový trailer k pokračovaniu série s názvom Fantastické zvery. Okrem tohto sa na internet dostali aj nové plagáty k filmu. 

​Upútavka je temnejšia než predchádzajúce a odhaľuje aj oveľa viac tajomstiev. Zistili sme, napríklad, že kórejská herečka Claudia Kim hrá Nagini. Skalní fanúšikovia už vedia, že ide o meno verného hada Lorda Voldemorta. "Bude to zaujímavé vidieť ďalšiu časť Nagini. Poznáme ju len ako horcrux. V tom je však ukrytá krásna a zraniteľná žena, ktorá chce žit. Chce ostať ľudskou bytosťou a myslím si, že tam je nádherný kontrast s charakterom," povedala Claudia. V roku 1927, keď sa snímka odohráva, sa Nagini môže premeniť na hada kedykoľvek chce, no po zvláštnom zaklínadle ostane navždy uväznená v tele hada. 

popsugar.co.uk

Ďalším prekvapením je malý flashback do doby, keď uvidíme študentské časy Dumbledora a Grindelwalda. Podľa všetkého sa ako študenti budú pozerať do zrkadla z Erisedu. Hudba od skladateľa Jamesa Newtona Howarda je tiež veľmi príjemnou súčasťou nového traileru a tešíme sa na nové hudobné motívy aj v samotnom filme. Zoznamujeme sa tiež s postavou Newtonovho brata–Theseusa.

popsugar.co.uk

Ak len trailer k filmu dokáže odhaliť toľko tajomstiev, čo všetko môže ukrývať film ako taký?

Najčítanejšie