Oblačno
17°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Christian Bale znova na nespoznanie! Herec vás šokuje svojím novým výzorom!
Zdielať na

Christian Bale znova na nespoznanie! Herec vás šokuje svojím novým výzorom!

Zdroj: space.ca

Christian Bale, herec známy najmä svojimi extrémnymi premenami pre filmové úlohy, sa v najnovšom filme znova pretrasformoval do kože niekoho iného.

Už v minulosti Christian prudko pribral alebo zhodil na váhe. Bolo to napríklad pre filmy Fighter, Mechanik, Špinavý trik či mnoho ďalších. V jeho najnovšom filme s názvom Vice hrá úlohu Dicka Cheneyho, ktorý mal úlohu viceprezidenta Spojených štátov amerických počas obdobia Georga W. Busha. Uvidíme ho v jeho mladšej aj strašej verzii. 

wealthygorilla.com

V traileri je vidieť Dicka Cheneyho najmä tak, ako ho poznajú Američania. Uvidíme však aj jeho súkromný život, no taktiež sa pozrieme na vojnu v Iraku a incident, pri ktorom niekoho omylom postrelil pri poľovačke. Jeho ženu bude hrať Amy Adams. 

Christian Bale priznal, že premena na túto úlohu bola o niečo iná, než ostatné. "Bolo to po prvý raz v mojom živote, čo som si uvedomil, že túto premenu budem musieť urobiť rozumnejším spôsobom. Priberal som a strácal som váhu, no nikdy som nemusel chodiť za výživovým poradcom. Toto bolo po prvý raz, keď som si povedal, že to musím urobiť správnym spôsobom." 

yahoo.com

Teraz si tento 44-ročný herec uvedomil, že ide aj o jeho zdravie. "Keď som v minulosti chcel pribrať na váhe, povedal som si, že budem len fajčiť a piť whisky a jesť všetko čo chcem, no teraz, po 40-tke som si povedal, že jesť krémové rolky nebude to najlepšie pre moje tikajúce hodiny," priznal Christian. 

yahoo.com

Okrem nabratia na váhe musel herec prísť aj o svoje vlasy, aby mohli maskéri na jeho hlave vytvárať účesy, podľa toho, v akých rokoch mal Christian hrať úlohu Dicka. Snímka sa dostane do kín v decembri.

Najčítanejšie