Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Herečky z filmu Som sexy za mrežami! Čoho sa dopustili?
Zdielať na

Herečky z filmu Som sexy za mrežami! Čoho sa dopustili?

Komičku Amy Schumer a modelku Emily Ratajkowski zatkli. Prekvapivo sa však nedopustili ničoho zlého.

V Spojených štátoch amerických momentálne prebieha vyšetrovanie vysokopostaveného sudcu Bretta Kavanaugha, ktorý mal údajne pred vyše 30 rokmi sexuálne obťažovať svoju len 15-ročnú kamarátku zo školy. Podobné tvrdenia má viacero žien, ktoré Kavanaugha poznali zo strednej či vysokej školy. Viacerým ľuďom sa jeho správanie zdá neakceptovateľné a patria medzi nich aj herecké hviezdy.

Tisíce protestujúcich sa zišli pred súdom, kde Kavanaugh momentálne pracuje. Medzi nimi boli aj Emily Ratajkowski a Amy Schumer, známe z filmu Som sexy. Amy dokonca nahrala odkaz dcére jednej z protestujúcich, v ktorom hovorí: "Ahoj Zola, som tu s tvojou mamou, veľmi ťa miluje. Myslím si, že nás zatknú a sme na teba veľmi pyšné." 

https://twitter.com/Theboldtype_z/status/1047929770636455938

Amy pridala na Instagram aj fotografie zo spomínaného protestu.

https://www.instagram.com/p/BoiDuLtlIQJ/?utm_source=ig_web_copy_link

Emily, ktorá sa pýši tým, že je feministka a bojuje za ľudské práva, sa k protestu vyjadrila na Instagrame. Jej hovorkyňa už potvrdila, že bola aj zatknutá. 

https://www.instagram.com/p/BohlM1nBk0_/?utm_source=ig_web_copy_link

Dnes som bola zatknutá počas protestu proti vymenovaniu Bretta Kavanaugha do Najvyššieho súdu. Tento muž bol obvinený viacerými ženami zo sexuálnych útokov. Muži, ktorí ublížia ženám, nemôžu byť vo vedúcich pozíciach. Kavanaughovo vymenovanie za sudcu Najvyššieho súdu Spojených štátov amerických je pre ženy v tejto krajine posolstvom, že na nich nezáleží. Požadujem vládu, ktorá uznáva, rešpektuje a podporuje ženy rovnako ako mužov!

Zdá sa, že obe herečky sú odhodlané obetovať sa pre spravodlivosť a práva žien v Amerike a takto šíria svoje názory aj medzi svojich fanúšikov, ktorých nie je málo. 

Najčítanejšie