Polojasno
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Bonnie a Clyde čaká remake! Kto bude hrať slávnu kriminálnu dvojicu?
Zdielať na

Bonnie a Clyde čaká remake! Kto bude hrať slávnu kriminálnu dvojicu?

Američania natočia novú verziu klasického príbehu z roku 1967, ktorý bol nominovaný na 10 Oscarov.

Film bude nakrútený na základe knihy od Jeffa Guinna, ktorá sľubuje odhalenie niekoľkých šokujúcich faktov. Bonnie a Clyde v rokoch 1931 až 1935 spáchali viaceré bankové a obchodné lúpeže. Odhaduje sa, že zabili až 9 policajtov pred tým, než ich v Louisiane chytili a zabili. 

Dvoma najväčšími hviezdami novej verzie o tejto zločineckej dvojici, budú Chloe Grace Moretz a Jack O'Connell. "Sme nadšení, že znova uvedieme kultový príbeh o Bonnie a Clydeovi. Ich príbeh je všadeprítomný v popkultúre po celom svete, ale len málo generácií pozná podrobnosti o ich milostnej afére a okolnostiach, ktoré ich viedli k zločinu. Chloe a Jack sú úplne zosynchronizovaní v tom, čo chceme s filmom urobiť a sme šťastní, že tento kreatívny tím takého vysokého kalibru nás vedie vpred," povedal jeden z producentov filmu. 

variety.com

Natáčanie začne začiatkom roka 2019. Chloe Grace Moretz diváci poznajú už odmala, keď hrala vo filmoch ako Kick-Ass, Hugo a jeho veľký objav, ale aj z novších snímok, pod ktoré patrí napríklad horor Suspiria. Jack O'Connell zahviezdil vo filme Angeliny Jolie–Nezlomný. Ďalšia režisérka, Jodie Foster, ho obsadila do filmu Hra peňazí. Producenti veria, že táto mladá dvojica dokáže do kín dostať čo najviac ľudí a my sa už tešíme na prvú ukážku, na ktorú si však ešte musíme počkať.

Najčítanejšie