Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Shreka čakajú zmeny! Dočkáme sa novej verzie tejto rozprávky?
Zdielať na

Shreka čakajú zmeny! Dočkáme sa novej verzie tejto rozprávky?

Jedna z najúspešnejších rozprávkových sérií znova ožije na striebornom plátne.

Shrek je obľúbenou rozprávkou pre svoje úžasné postavy, skvelý humor, výbornú animáciu a dobre napísaný scenár. Od roku 2001, keď sa do kín dostal prvý diel tejto rozprávky, sme videli mnoho pokračovaní, krátkych filmov a televíznych špeciálov o tomto zelenom hrdinovi. 

medium.com

Neubehlo ani len 10 rokov od posledného filmu o Shrekovi a už sa v Hollywoode rozpráva o jeho novej verzii, ktorá bude pochopiteľnejšia pre dnešné deti. Nové filmy preberá štúdio Illumination, známe najmä rozprávkou Ja, zloduch. Zástupca štúdia prehlásil, že nemajú v úmysle nahradiť pôvodné hlasy postáv, ktoré patrili Mikeovi Myersovi, Eddiemu Murphymu, Cameron Diaz a Antionovi Banderasovi.

independent.co.uk

"Keď sa pozriem späť na tie vokálne výkony, sú úžasné. Zatiaľ čo si určite viete predstaviť kompletné preobsadenie, ja sa spolieham na svoje vlastné, nostalgické pocity a chcem sa vrátiť späť k týmto postavám. Výzvou pre nás je niečo, z čoho by ste nemali pocit, že je ďalším pokračovaním týchto filmov," povedal Chris Meledandri, riaditeľ štúdia Illumination. Ohľadom prerobenia filmov je veľmi optimistický a povedal, že dúfa, že vytvorí remake, ktorý zostane verný podstate filmu, zatiaľ čo bude úplne autentickým. 

Najčítanejšie