Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Fantastické zvery odhalili na konci obrovské tajomstvo! Čo si o tom myslí jeden z hercov?
Zdielať na

Fantastické zvery odhalili na konci obrovské tajomstvo! Čo si o tom myslí jeden z hercov?

Tí z vás, ktorí už Grindelwaldove zločiny videli určite vedia, o aký zvrat v deji ide. Vyjadril sa k nemu aj Ezra Miller, predstaviteľ Credencea.

Ak ste film ešte nevideli a milujete tento čarodejnícky svet, musíte tak urobiť čo najskôr. Odhaľuje totiž veľké tajomstvá. "Bol som šokovaný, ohromený, zmätený a fascinovaný. Ešte stále mám veľa otázok, na ktoré nemám odpovede," povedal Ezra Miller, ktorého z filmov o fantastických zvieratách poznáme ako Credencea. Ten je v skutočnosti bratom Albusa Dumbledora.

polygon.com

Ezra sa prvýkrát o svojej identite dozvedel v roku 2016 a povedala mu to samotná autorka kníh o Harrym Potterovi - J.K. Rowlingová. "Táto postava sa mení, prechádza fyzickými zmenami. Je to pre mňa, ako herca, príležitosť pozrieť sa spätne na mojich päť najobľúbenejších postáv. Sú medzi nimi ľudia, ktorí hrali Albusa a Aberfotha. Som veľmi šťastný, že môžem hrať niekoho, kto je pokrvne spojený s týmito postavami. Je to veľmi zábavné." 

inverse.com

To, či aj Albus vie, že Credence je v skutočnosti Aurelius Dumbledore, zostalo pre divákov pod rúškom tajomstva. A nielen pre nich. "Ani ja to neviem. Jude Law to vie, ale neprezradí to," povedal Ezra. 

"J.K. Rowlingová je v tom naozaj dobrá. Pozná ten svet a vie, že ľudia si budú na chvíľku myslieť, že to nedáva zmysel a potom vám ukáže, ako to myslela a zrazu vám to dá zmysel. Myslím, že má radosť z toho, že to ľudia na chvíľku nechápu. Urobila to už veľakrát," vysvetľuje ďalej Ezra. Koniec Grindelwaldových zločinov nás jednoznačne naladil na pokračovanie a všetci sa pýtajú, ako to bude s Dumbledorovcami ďalej. V Kinosále sa ho už nevieme dočakať.

Najčítanejšie