Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Selena Gomez už nechce žiť svoj život na sociálnych sieťach! Takto s nimi bojuje!
Zdielať na

Selena Gomez už nechce žiť svoj život na sociálnych sieťach! Takto s nimi bojuje!

Zdroj: etonline.com

Selena už takmer vôbec nepoužíva sociálne siete, na ktorých bola len prednedávnom najväčšou hviezdou. 

Selena sa pre pár dňami vrátila k Instagramu po trojmesačnej pauze, počas ktorej sa venovala najmä sebe a svojim priateľom. Speváčka a herečka však veľmi obmedzuje svoj výber príspevkov a to pre jej duševné zdravie. 

https://www.instagram.com/p/BsoZalUA8HZ/?utm_source=ig_web_copy_link

Vo svojom prvom príspevku po dlhej dobe napísala: "Dlhšie som sa neozývala, ale chcela som každému zaželať šťastný nový rok a poďakovať sa za vašu lásku a podporu. Minulý rok bol určite rokom sebareflexie, výziev a rastu. Stále vám tie výzvy ukážu, kto ste a čo ste schopní prekonať. Verte mi, nie je to jednoduché, ale som hrdá na osobu, ktorou sa stávam a teším sa na rok, ktorý je pred nami. Milujem vás všetkých."

Od tohto príspevku pridala už len jeden sponzorovaný príspevok, ktorý nadväzoval na jej spoluprácu so značkou Puma. Selena sa v septembri rozhodla opustiť sociálne siete, pretože chcela žiť v daný moment a užívať si ho naplno. Len krátko po tom skončila v ústave zameranom na mentálne zdravie. V decembri sa objavila na rôznych fotografiách z výletov so svojimi kamarátmi. 

picdeer.com

"Vo svojom telefóne nemám žiadne aplikácie. Jedinú aplikáciu, ktorú mám, je hra na trénovanie mozgu. Neviem ani svoje heslo na Instagram. Dôvodom je, že to pre mňa nie je priorita. Viem, že môj hlas je dôležitý, a preto to neberiem na ľahkú váhu. Som vyberavá. Žijem si životom, akým chcem žiť. Ide o vedomé úsilie, ak mám chvíľu, ktorú chcem stráviť so svojimi priateľmi, tak si ju užijem. Musím robiť tieto rozhodnutia," povedala. 

picdeer.com

Selena pochopila, že najlepšie je žiť v prítomnom okamihu a neriešiť to, čo sa deje na internete. Najmä, ak sa tam môže nachádzať mnoho negatívnych vecí, ktoré ovplyvnia na veľmi dlhý čas vašu náladu. 

Najčítanejšie