Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Naspäť do 90. rokov: Beverly Hills 90210 sa vracia s pôvodným obsadením!
Zdielať na

Naspäť do 90. rokov: Beverly Hills 90210 sa vracia s pôvodným obsadením!

Zdroj: etonline.com

Novinku potvrdila hviezda obľúbeného seriálu - Tori Spelling.

Herečka Tori Spelling priznala, že stará partia z Beverly Hills 90210 sa vráti už čoskoro na naše obrazovky. Tajomstvo prezradila v šou Access, keď sa jej moderátori opýtali na fotografie, ktoré zachytili paparazzi. Na fotkách je takmer celé obsadenie pôvodného seriálu. 

tmz.com

"Išli sme na kávu medzi stretnutiami s televíziou. Je to potvrdené. Pracujeme na novej 90210," povedala Tori. "Posádka je naspäť pokope a hráme staršie verzie samých seba. Fanúšikovia budú veľmi príjemne prekvapení, pretože šou bude prerušovaná starými zábermi. Späť je takmer každý," pokračovala.

people.com

Luke Perry sa podľa Toriných slov objaví v čo najviac častiach, no pre prácu na seriáli Riverdale nebude možné, aby sa Beverly Hills venoval toľko, koľko jeho kolegovia. Ich ďalšia kolegyňa Shannen Doherty, ktorá prekonala rakovinu prsníka s nikým z pôvodného obsadenia neudržiava kontakt a tak sa v seriáli pravdepodobne neobjaví vôbec. 

Seriál Beverly Hills 90210 mal 10 sérií a v televízii sa vysielal od roku 1990 do roku 2000. Sledoval život bohatých stredoškolákov v Los Angeles. V roku 2008 televízna stanica CW úspešne obnovila seriál s novým obsadením, no objavili sa aj niektorí herci z pôvodného seriálu. Táto verzia sa vysielala 5 rokov. Ako dlho to vydrží tretiemu pokusu ukáže až čas. 

Najčítanejšie