Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
George Clooney prirovnal Meghan Markle k princeznej Diane! Jeho slovám by sme mali venovať pozornosť!
Zdielať na

George Clooney prirovnal Meghan Markle k princeznej Diane! Jeho slovám by sme mali venovať pozornosť!

Na prvý pohľad sa možno nezdá, že by George do kráľovskej rodiny videl natoľko, aby ich mohol súdiť, no svoj názor vyjadril aj napriek tomu.

George Clooney si myslí, že to, ako sa média a kráľovská rodina správajú k Meghan Markle je veľmi podobné tomu, ako sa správali k princeznej Diane. Chce upozorniť na to, že aj Meghan je len ľudská bytosť. 

"Naháňajú Meghan Markle všade. Prenasledujú ju. Je to žena, ktorá je v siedmom mesiaci tehotenstva a je prenasledovaná. Pozorujú ju rovnako ako Dianu a história sa opakuje. Videli sme, ako sa to skončilo," povedal 57-ročný herec a narážal na hroznú nehodu, pri ktorej v roku 1997 Diana zomrela.

us.hola.com

George sa s manželkou Amal zúčastnili na svadbe Meghan a Harryho a tak sa ho novinári pýtajú, či ho požiadali, aby sa stal krstným otcom ich dieťaťa. "Samozrejme, že budem ich krstným otcom!" žartoval. "Som otcom dvojičiek, mám dosť práce okolo svojich vlastných detí," dodal. Amal porodila ich dcéru Ellu a syna Alexandra v júni 2017. 

Očakáva sa, že Meghan porodí svojho prvého potomka na jar. Dovtedy snáď dá na radu svojho dobrého priateľa a spomalí tempo, ktoré momentálne má. 

Najčítanejšie