Skoro jasno
12°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Korupcia, rodinkárstvo, prepojenia s mafiou - nájdete to aj v novej talianskej komédii!
Zdielať na

Korupcia, rodinkárstvo, prepojenia s mafiou - nájdete to aj v novej talianskej komédii!

Zdroj: Itafilm

Jednou nohou v base je bláznivá komédia o právnikovi, ktorý je pre vlastný úspech schopný čohokoľvek.

Nie, zákon neplatí pre všetkých rovnako. A v tomto filme už vôbec nie.            

Korupcia, rodinkárstvo, prepojenia s mafiou a premúdrelí právnici, ktorí sa tvária, že všetko je v absolútnom poriadku… Nie, to nie je len dnešné Slovensko, ale aj nová talianska komédia Jednou nohou v base, ktorá do slovenských kín dorazí už 28. marca. Pozrite si trailer filmu, v ktorom je ambiciózny právnik schopný pre vlastný úspech spraviť čokoľvek.

TRAILER: 

Mladý právnik Antonio sníva o tom, že sa stane spoločníkom vo vychytenej firme svojho profesora Salvatoreho. Ten je však známy egoista a tyran, a tak sa Antonio stáva jeho asistentom, osobným šoférom či kuchárom. Keď konečne dostane vytúženú ponuku stať sa spoločníkom, má to jeden háčik – musí si vziať Isabel, milenku jeho mentora, ktorá potrebuje získať občianstvo. Dobromyseľný Antonio prijíma... a ocitá sa v kolotoči problémov, ktorý sa len tak nezastaví.

Novinka Jednou nohou v base (orig. Il Tuttofare) je režijným debutom ostrieľaného komediálneho scenáristu Valeria Attanasia, ktorí napísal talianske kinohity ako Profesori zločinu či Soľ života. V hlavnej úlohe profesora Salvatoreho sa predstaví talianska hviezda Sergio Castellito, ktorého si môžete pamätať napríklad z filmu Narnia: Princ Kaspian. Ako mladík Antonio mu sekunduje talentovaný Guglielmo Poggi. 

Bláznivá komédia Jednou nohou v base bude mať svoju slovenskú premiéru 28. marca.

Najčítanejšie