Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Toto leto bude hororové: TOP 10 filmov, ktoré si nesmiete nechať ujsť!
Zdielať na

Toto leto bude hororové: TOP 10 filmov, ktoré si nesmiete nechať ujsť!

Zdroj: www.fandango.com

Chcete, aby vám v horúce letné dni behal mráz po chrbte?

Syn temnoty

www.fandango.com

​Čo by sa stalo, keby nadané dieťa z iného sveta stroskotalo na Zemi, ale namiesto toho, aby sa pre ľudstvo stalo hrdinom, by sa začalo prejavovať veľmi zlovestne? V Synovi temnoty prináša vizionársky tvorca Strážcov galaxie a The Belko Experiment desivý zvrat a nový radikálny žáner: superhrdinovský horor.

The Dead Don't Die

www.fandango.com

​​Pokojné mestečko Centerville sa dostane do centra vojny s hordami zombie vychádzajúcimi z vlastných hrobov.

Child's Play

www.fandango.com

Príbeh filmu sa točí okolo matky Karen, ktorá daruje svojmu synovi hračku. Ňou je bábika menom Chucky. Čo však netuší je, že Chucky má zlovestnú povahu. Vo filme uvidíme Aubrey Plazu, Gabriela Batemana a Marka Hamilla.

Annabelle 3: Návrat

www.fandango.com

​Annabelle 3 je tretím pokračovaním veľmi úspešnej hororovej série scenáristu a producenta Jamesa Wana, v ktorom sa opäť stretneme so slávnou bábikou prvýkrát predstavenou vo filme V zajatí démonov. Ed a Lorraine Warrenovci kedysi bezpečne uložili démonmi posadnutú bábiku za posvätené sklo v miestnosti s ďalšími artefaktmi zla a prizvali kňaza, aby tento úkryt spečatil požehnaním. Kto však mohol tušiť, že Annabelle prebudí zlých duchov vo svojej blízkosti a svet zažije ďalšie desivé útoky temných síl?

Brahms: The Boy II

www.fandango.com

​Mladá rodina, ktorá nevedela o temnej histórii svojho nového domu, sa presťahuje do panstva na Heelshire. Film sleduje príbeh najmladšieho syna, ktorý nájde porcelánovú bábiku a spriatelí sa s ňou. V tomto horore uvidíme Katie Holmes, Ralpha Inesona, Owaina Yeomana a Christophera Converya.

Crawl

www.fandango.com

​​Mladá žena zostane uväznená v dome, kde sa ukrýva pred desivým útokom hurikánu kategórie 5. To najhoršie však príde, keď musí čeliť na Floride divokým a obávaným predátorom - krokodílom.

Noví mutanti

www.fandango.com

Päť mladých mutantov, ktorí práve objavili svoje schopnosti, zatiaľ čo boli držaní v tajnom zariadení proti svojej vôli, musia bojovať o svoju záchranu a útek na slobodu.

Scary Stories to Tell in the Dark

www.fandango.com

​​Je rok 1968 a nachádzame sa v Amerike. Zdanlivo ďaleko od nepokojov v mestách je malé mestečko Mill Valley, kde sa po celé generácie rozrastá tieň rodiny Bellowsovcov. Je to v ich sídle na okraji mesta, kde Sarah, mladá dievčina s desivými tajomstvami, zmenila svoj mučenícky život na sériu strašidelných príbehov, ktoré spísala do knihy. Tieto príbehy sa stávajú príliš reálnymi pre skupinu tínedžerov, ktorí ich objavia.

Midsommar

www.fandango.com

​Tento letný film sa sústreďuje okolo páru na dovolenke v malej švédskej dedine. Výlet sa začína mierne idylicky, keď hlavná postava Dani, ktorú hrá Florence Pugh, sa zoznamuje s mestom. Ale ako to už býva, stáva sa čoraz viac podozrievavá voči svojim susedom, ktorí sú podľa všetkého členmi kultu.

Súvisiace články

Najčítanejšie