Zatiahnuté
11°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Julia Roberts ukázala sestru a prezradila, ako jej na začiatku kariéry pomohla: Takto spolu vychádzajú dnes!
Zdielať na

Julia Roberts ukázala sestru a prezradila, ako jej na začiatku kariéry pomohla: Takto spolu vychádzajú dnes!

Zdroj: hellomagazine.com

Magazín People vydal v Amerike celkovo prvé vydanie, ktoré je zamerané na láskavosť a dobrotu. Keď sa dopočuli o príbehu Julie Roberts, nemohli ju z tohto čísla vynechať.

Keď mala len 17 rokov, odišla Julia zo svojho rodného mesta Smyrna vo Georgii a vydala sa do New Yorku. Prichýlila ju tam jej sestra Lisa, ktorá bola len o 2 roky staršia. O 30 rokov neskôr hovorí Julia o svojej sestre ako o človeku s veľkým srdcom.

"Stále som verila na dobrotu vo viacerých formách. Niekedy je viditeľná viac, inokedy menej. Niektoré jej formy sú presné, iná forma dobroty je napríklad objatie. Keď myslím na dobrotu, myslím na svoju sestru Lisu, ale špeciálne na niektoré veci, ktoré urobila, keď sme boli tínedžerky. To sú tie stvorenia, ktoré sú známe ako nervózne a egocentrické osoby a pozerajú len na svoje potreby," povedala Julia. 

people.com

"Keď som zmaturovala, poprosila som ju, či by som sa k nej mohla nasťahovať, napriek tomu, že ona sama mala toho veľa, ma bez problémov prichýlila. Bola veľmi láskavá, no ja som to v tom čase určite tak nepociťovala. Ale ten pocit ma sprevádzal a motivoval v živote a bol mojím kompasom. S Lisou sme zdieľali niekoľko rokov bývanie po celom New Yorku a teraz sme dospelé, vydaté a máme rozdielne byty, no bývame v rovnakej budove! Ak to moje tínedžerské ja nepovedalo dosť jasne, ľúbim ťa sestra za tvoju nekonečnú láskavosť voči mne. Vtedy aj teraz," takto ukončila rozhovor známa herečka. 

A takto vyzerajú sestry v súčasnosti. 

people.com

Najčítanejšie