Skoro jasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Pre Batmana sa takmer prepil: Ben Affleck porozprával o svojej závislosti!
Zdielať na

Pre Batmana sa takmer prepil: Ben Affleck porozprával o svojej závislosti!

Zdroj: empireonline.com

V rozhovore pre New York Times Ben Affleck priznal, čo v živote najviac ľutuje.

"Dlhú dobu som pil normálne. Potom som začal piť viac a viac a moje manželstvo sa rozpadlo. Bolo to v rokoch 2015 až 2016. Moje pitie, samozrejme, spôsobovalo viac manželských problémov," priznal Ben v úprimnom rozhovore. 

Ben sa s Jennifer Garner rozviedol v roku 2018 a považuje to za najväčšie sklamanie svojho života. V roku 2015 mu do života prišiel Batman a práve vtedy začali problémy s alkoholom. Ako superhrdina sa divákom predstavil v roku 2016 v snímke Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti a v tejto úlohe pokračoval aj vo filme Justice League. Mal dokonca režírovať a napísať samostatný film o Batmanovi, no vzhľadom na svoj stav sa toho vzdal. 

nytimes.com

Tieto povinnosti sa neskôr preniesli na Matta Reevesa, ktorý do hlavnej úlohy Batmana obsadil Roberta Pattinsona. Ben v článku spomína, že keď ukázal svojmu kamarátovi kúsok zo scenára, dočkal sa od neho nemilej reakcie. "Myslím si, že scenár je dobrý. Tiež si však myslím, že sa upiješ k smrti, ak podstúpiš to, čím si si už raz prešiel," povedal mu jeho kamarát. 

nytimes.com

"Ľudia s kompulzívnym správaním, ako som ja, majú v sebe zabudované nepohodlie a celý čas sa ho snažia zbaviť. Snažíte sa cítiť lepšie vďaka jedlu alebo pitiu alebo sexu alebo gamblovaniu alebo nakupovaniu alebo čomukoľvek. Ale to robí váš život ešte horším. Robíte toho viac, aby ste sa toho diskomfortu zbavili. Tam začína skutočná bolesť. Stáva sa z toho začarovaný kruh, z ktorého sa neviete dostať. Aspoň to sa stalo mne," povedal Ben. Zdá sa, že je tento obľúbený herec na dobrej ceste, na ktorej sa určite zdrží čo najdlhšie. 

Najčítanejšie