Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Ak vyslovíte jeho meno päťkrát, príde a pomstí sa vám! Znetvorený Candyman opäť prichádza!
Zdielať na

Ak vyslovíte jeho meno päťkrát, príde a pomstí sa vám! Znetvorený Candyman opäť prichádza!

Zdroj: syfy.com

Toto leto prinesie Jordan Peele, režisér skvelých hororov ako Uteč a My, pokračovanie známeho hororu Candyman. Bude však v úlohe producenta a nie režiséra. Komu prenechal túto zodpovednosť?

Horor Candyman pôvodne vznikol v roku 1992. Sledoval príbeh študentky Helen, ktorá písala prácu o legendách a mýtoch zo svojho mesta. Dozvie sa tak o mužovi menom Candyman, ktorý bol znetvorený včelami. Hovorí sa, že ak jeho meno pred zrkadlom vyslovíte päťkrát, príde a pomstí sa vám. Helen tomuto príbehu neverila, no v jej okolí sa zrazu objavuje séria záhadných vrážd.  

bloody-disgusting.com

Pokračovanie k tomuto filmu nakrúti Nia DaCosta, ktorá už má za sebou režírovanie filmu Little Woods. Candyman v súčasnosti ukáže príbeh umelca Anthonyho McCoya a jeho priateľky, riaditeľky galérie, Brianny Cartwright. Po presťahovaní sa do Cabrini sa Anthony dozvie o osude Candymana. Keďže si chce v umeleckom svete v Chicagu urobiť dobré meno, rozhodne sa zamerať práve naňho, no popri tom ho vypustí znova do sveta, kde bude páchať zlo. 

Peele aj v úlohe producenta upozorní na rasové a triedne problémy, ako to v jeho filmoch je zvykom. Candyman má naplánovanú americkú premiéru na 12. júna. 

Najčítanejšie