Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Do kín prichádza už tretie pokračovanie Bobúľ: Na čo sa môžeme tešiť?
Zdielať na

Do kín prichádza už tretie pokračovanie Bobúľ: Na čo sa môžeme tešiť?

Zdroj: Continental film

Pozrite si trailer k snímke 3Bobule.

Komédia 3Bobule z moravských viníc, ktorej hrdinovia sú už o viac ako 10 rokov starší, predstaví už aj dospelácke problémy, akými sú chod vinárstva, rodina a osobné vzťahy. Rovnako ako v predošlých dvoch filmoch sa dej točí okolo Terezy Ramby, Kryštofa Hádka, Lukáša Langmajera a Miroslava Táborského.

Lukáš Langmajer, ktorý stvárňuje jednu z hlavných postáv povedal: "Z tých troch dielov som si tento užil najviac. Možno aj preto, že už trochu viac rozumiem tomu, čo tu robím," vysvetlil. "Človek má pocit, že sa vracia po rokoch za príbuznými. Celkom ma vydesilo, keď sme sa na začiatku nakrúcania s kolegami dopočítali, že od dvojky je to už desať rokov! Vôbec by mi nenapadlo, že to tak utieklo," dodal filmový kolega, Miroslav Táborský.

​​V novej úlohe Mira sa vo filme predstaví slovenský herec Braňo Deák a v úlohe Humpla Michal Isteník. Diváci sa opäť môžu tešiť na Mariana Rodena a Radima Nováka. Do príbehu vstúpi Lumíra Přichystalová, Tomáš Měcháček a v detských úlohách Šimon Klacl, Anna Krejčířová a Prokop Zach. V menších úlohách sa objaví veľa špičkových hercov, na čele s Karlom Rodenom. Vo filme zaznie v niekoľkých obrazoch hlas Václava Postráneckého, ktorému je film venovaný.

TRAILER:

Tretie pokračovanie kultovej komédie napísali Matěj Podzimek a Tomáš Vávra, réžie sa ujal Martin Kopp. Hudbu k filmu zložil Jan P. Muchow. Za komédiou z vinárskeho prostredia stojí opäť producent a vinár Tomáš Vican, ktorý produkoval aj dva predošlé diely.

3Bobule

3Bobule

Continental film

​Oba predchádzajúce diely Bobúľ videlo v kinách 800 tisíc divákov a tretie pokračovanie bude mať premiéru 23. apríla.

Súvisiace články

Najčítanejšie