Zatiahnuté
20°
Bratislava
Galina
3.5.2024
To je bomba: Sima Martausová nahrala s Kryštofom krásnu skladbu k filmu 3Bobule!
Zdielať na

To je bomba: Sima Martausová nahrala s Kryštofom krásnu skladbu k filmu 3Bobule!

K pesničke natočili priam filmový klip.

Sima Martausová vydáva v spolupráci s českou kapelou Kryštof novú pesničku, ktorá nesie názov Hvězdáři. Tá sa stala ústrednou skladbou tretieho pokračovania populárnej vinárskej komédie Bobule, pre ktorú kapela Kryštof nahráva piesne už od samých začiatkov.

"Tým, že sme s týmto projektom zviazaní už od začiatku a natočili sme k obom predchádzajúcim filmom piesne, pripadalo mi pekné fungovať v celej trilógii. Keď teda producent Tomáš Vican zavolal, či nechceme skúsiť niečo napísať aj k tomuto filmu, povedal som, že určite áno," zveril sa Richard Krajčo.

​Vzápätí sa vykryštalizovala spolupráca s mladou slovenskou pesničkárkou, Simou Martausovou. "So Simou sme sa dohovárali pol roka dozadu, že by sme spolu niečo urobili. Keď som dostal túto ponuku, prišlo to v podstate samo, keď som tu pesničku začal skladať. Zložil som prvé dva verše a ten ďalší bol v slovenčine, tak som si povedal, že to jednoducho bude fungovať," dodal muzikant.

TRAILER:

"Celé to bolo vlastne tak, že som raz Richardovi napísala, že sa mi veľmi páči jeho tvorba a že ho obdivujem. A on sa mi za pol roka ozval s tým, že zložil túto pesničku a že mi dokonca napísal text v slovenčine. V tú chvíľu bolo jasné, že do toho rada pôjdem," vysvetlila Sima Martausová, ktorá rovnako ako Richard pôsobí aj ako herečka.

KLIP:

"Nikdy neviete, či sa pesnička stane hitom. Keby to kapely vedeli, nerobili by nič iné, než že by skladali hity. Avšak si myslím, že tento song má istú vnútornú silu a trochu iný zvuk, než na aký sú naši fanúšikovia zvyknutí. Tak uvidíme," uzavrel Krajčo.

Premiéra komédie 3Bobule  sa pre koronavírus posúva na 23.apríla.

Súvisiace články

Najčítanejšie