Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Toto musíte vidieť: Scarlett Johansson na exkluzívnych fotkách dokazuje, že je silnou ženskou ikonou!
Zdielať na

Toto musíte vidieť: Scarlett Johansson na exkluzívnych fotkách dokazuje, že je silnou ženskou ikonou!

Natashu Romanoff sme sledovali 10 rokov ako súčasť tímu Avengers. Teraz sa konečne dočkáme jej sólového filmu. Prečo je táto ženská postava tak dôležitá?

Asistovať jej nebude nikto. Zabudnite na Kapitána Ameriku alebo Hawkeye-a, Black Widow sa konečne dočkala toho, na čo celý svet netrpezlivo čakal. Film, ktorý bude sústredený len na ňu, má do slovenských kín prísť 30. apríla. 

Keď Scarlett debutovala v úlohe Black Widow v roku 2010 vo filme Iron Man 2, Marvel Cinematic Universe bolo ešte len na začiatku. Dnes ide o najviac profitujúcu filmovú franšízu vôbec. Majú na konte vyše 20 filmov, v ktorých hrali tie najväčšie herecké mená súčasnosti. Medzi nimi je, samozrejme, aj Scarlett. Jej postava sa okamžite stala obľúbenou pre jej sarkazmus a neskutočným bojovým schopnostiam. Z asistentky Tonyho Starka to dotiahla medzi najlepších superhrdinov. 

ew.com

Snímka Black Widow sa odohráva ešte pred udalosťami vo filme Avengers: Endgame. Tí z vás, ktorí tento film videli, vedia, že to tak jednoducho musí byť. Natasha to však nemala ľahké. Najprv ako mladé dievča podstúpila tréning v sovietskom programe Red Room, neskôr pracovala ako nájomný zabijak a agentka KGB, kde si nazbierala niekoľko misií, na ktoré neskôr nebola pyšná.

ew.com

"Myslím si, že je zaujímavé objaviť časť jej života pred tým, než sa pridala k Avengerom. Ako sa stala celou touto osobou z mnohých rozbitých kúskov?" pýta sa rečnícky Scarlett. 

ew.com

"Nemusíte byť superhrdinkou na to, aby ste sa vedeli vžiť do ženy, ktorá mala naozaj ťažké detstvo a prežila to a má obrovské srdce a pomáha ďalším ľuďom," povedala Cate Shortland, režisérka filmu. Hoci sme sa od Marvelu dočkali v predchádzajúcich filmoch náznakov o Natashinej minulosti, určite bude zaujímavé pozorovať to v jej sólovom filme. 

ew.com

Najčítanejšie