Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tom Hanks a Rita Wilson informujú o svojom zdravotnom stave: Takto sa im darí v izolácii!
Zdielať na

Tom Hanks a Rita Wilson informujú o svojom zdravotnom stave: Takto sa im darí v izolácii!

Zdroj: rollingstone.com

Oscarový herec a jeho manželka Rita sú prvými známymi tvárami, ktoré sú pozitívne na koronavírus.

Napriek tomu, že trpia vírusom, ktorého sa teraz bojí celý svet, Tom Hanks a Rita Wilson neprestávajú šíriť pozitívnu energiu. Vo štvrtok pár na sociálnych sieťach potvrdil, že je podozrivý na koronavírus a obaja sľúbili, že o ich situácii budú informovať. Už dnes zdieľal Tom fotku, na ktorej je spolu s Ritou a obaja vyzerajú veľmi dobre. 

https://twitter.com/tomhanks/status/1238286871597166592?s=20

Ahojte kamaráti, Rita Wilson a ja chceme poďakovať všetkým, ktorí sa tu v Down Under o nás starajú. Máme Covid-19 a sme v izolácii, aby sme to nešírili ďalej. Sú medzi nami takí, ktorým by to mohlo spôsobiť ťažkú chorobu. Momentálne riešime súčasné problémy. Sú tu veci, ktoré môžeme urobiť všetci počúvaním rád expertov a staraním sa o seba a navzájom medzi blízkymi, nie? Pamätajte si, napriek súčasným udalostiam, na baseballe sa neplače. Hanx 

Touto milou referenciou na film Veľké víťazstvo ukončil svoj pozdrav. Rita na Instagrame zdieľala rovnakú fotku s odkazom "Som veľmi vďačná za modlitby, lásku a podporu. Znamená to pre nás veľa a robí nás to silnejšími,".

Ritu a Toma diagnostikovali po tom, čo sa cítili trochu chorí počas ich pobytu v Austrálii, kde boli pre produkčné záležitosti ohľadom nového filmu Baza Luhrmanna o živote Elvisa Presleyho, kde má Tom hrať Presleyho legendárneho manažéra Colonela Toma Parkera. Po tom, čo sa prevalila informácia o ich nákaze pridal ich syn Chet video na Instagram, v ktorom fanúšikom hovorí, že sa nemajú báť. 

https://www.instagram.com/p/B9ndANjpBeM/?utm_source=ig_web_copy_link

Najčítanejšie